پردهبرداری رئیس سازمان جنگلها از غیرقانونی بودن احداث فرودگاه قم
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، خداکرم جلالی در نشست مطبوعاتی امروز خود با خبرنگاران با بیان اینکه برای ساخت فرودگاه بینالمللی قم حتی الزامات اساسی مانند دریافت مجوز برای ساخت از سازمان هواپیمایی کشوری نیز صورت نگرفته است، افزود: با وجود اینکه تقاضاهای اولیه برای اراضی ملی مورد نیاز ساخت فرودگاه صورت گرفت اما مجوزهای لازم دریافت نشد. از طرفی پیگیریهای مقامات استانی برای اجرای این پروژه موجب عدم طی مراحل قانونی به طور کامل شد.
وی تصریح کرد: فروش و واگذاری سهام برای ساخت فرودگاه بینالمللی قم پیش از دریافت مجوز انجام شد که به علت غیرقانونی بودن این اقدام از ادامه آن ممانعت به عمل آمد و حتی دراین باره در سازمان جنگلها شکایت قانونی کردهایم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره واردات چوب و کاغذ به کشور نیز ادامه داد: از 6.5 میلیون مترمکعب نیاز صنایع به چوب و کاغذ 3 میلیون مترمکعب از طریق طرحهای زراعت چوب و باغات متروکه و باقی از طریق واردات تامین میشود که امسال 2 هزار هکتار افزایش سطح زراعت چوب نیز در کشور داشتهایم.
وی درباره استفاده از سربازان وظیفه در حفاظت از منابعطبیعی کشور نیز اضافه کرد: بهره مندی از سربازان وظیفه در حفاظت از منابعطبیعی کشور از سالیان گذشته مرسوم بوده است اما با رایزنیهایی که با ستاد کل نیروهای مسلح داشتهایم، امسال به دنبال افزایش آمار حضور سربازان وظیفه در این حوزه ها هستیم.
جلالی تاکید کرد: حضور سربازان وظیفه برای حفاظت از عرصههای ملی هم هزینه کمتری برای سازمان جنگلها دارد و هم اینکه میزان رضایت و کارآمدی این سربازان تاکنون قابل قبول بوده است.
رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری به تشریح اقدامات این سازمان برای کنترل خشکیدگی بلوط زارهای زاگرس اذعان کرد: عملیات پرورشی و بهسازی جنگل با مشارکت مردم در سطح 20 هزار هکتار، اجرای سامانه آبگیر باران در سطح 6 هزار هکتار، نهالکاری مشارکتی با گونههای بومی در سطح 6 هزار هکتار و تامین 700 هزار نهال از جمله اقدامات امسال سازمان جنگلها برای کنترل خشکیدگی بلوط در زاگرس بوده است.
وی یادآور شد: از 6 میلیارد هکتار جنگلهای زاگرس حدود یک میلیون و 130 هزار هکتار آن در سالهای 88 تا پایان 92 دچار پدیده خشکیدگی شده بود که به علت قطع ریزگردها، بارشهای مناسب و تجربه چندین وضعیت آبوهوایی زیر صفر در منطقه، این پدپده در سال 93 کاملا متوقف شد.
جلالی خاطر نشان کرد: ایجاد 500 هکتار کمربند حفاظتی، تشکیل کمیته مبارزه با زمینخواری، رفع تجاوز از 865 هزار هکتار از عرصههای منابعطبیعی، اطفاء حریق در 18.5 هزار هکتار، گشت و مراقبت از عرصههای منابعطبیعی در 135 میلیون هکتار، تثبیت مالکیت دولت بر ارضی ملی در سطح یک میلیون هکتار، خلع ید از متصرفان در سطح 10 هزار هکتار، توسعه جنگلکاری در سطح 45 هزار هکتار، نهالکاری در 11 هزار هکتار از اراضی بیابانی، اجرای عملیات آبخیزداری در سطح 500 هزار هکتار و... از جمله اقدامات سازمان جنگلها در سال جاری بوده است.
انتهای پیام/