دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 خرداد 1401 - 15:32
دهقانی فیروزآبادی در جلسه هیأت امنای موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی:

توسعه آموزش‌های علمی ـ کاربردی در جهاددانشگاهی/ رونمایی از جشنواره «پنجه کارآمد»

رییس جهاددانشگاهی در دهمین جلسه هیأت امنای موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی با تاکید بر این که ظرفیت علمی ـ کاربردی بسیار بالاست، گفت: من به بحث آموزش علمی ـ کاربردی اعتقاد بسیار راسخی دارم.
کد خبر : 664164
روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در نشست خبری رویداد ملی عصر امید و چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، دهمین جلسه هیأت امنای موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی و حسین بلندی رییس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، دوشنبه 23 خرداد در محل این موسسه برگزار شد.



دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی گفت: من به بحث آموزش علمی ـ کاربردی اعتقاد بسیار راسخی دارم و ظرفیت علمی ـ کاربردی بسیار بالاست. امروزه، دوران مدرک‌گرایی تمام شده و برای مردم مدرک مهم نیست، بلکه کار مهم است. دستگاه‌ها و صنایع بزرگ نیز ظرفیت پذیرش نیروی انسانی ندارند، بلکه دوران کارآفرینان و ایجاد کسب و کار است.


رییس جهاددانشگاهی افزود: اگر مردم بدانند که فرزندشان در جایی تحصیل می‌کند که بعد از آموزش، کسب و کار خواهد داشت، علاقه‌مند خواهند بود حتی با شهریه بالاتر در آنجا تحصیل کنند. در نظام شغلی در دنیا اتفاقاتی افتاده که باعث شده عمر بسیاری از شغل‌ها در دنیا بین 3 تا 4 سال باشد و این امر وجود یک نظام کارآمد را در این زمینه الزامی می کند.


رییس جهاددانشگاهی با اشاره به توان این نهاد افزود: جهاددانشگاهی با امکاناتی که دارد، خود، می‌تواند مصرف‌کننده نیرو باشد. نقطه طلایی آموزش عالی در این دوران، آموزش علمی ـ کاربردی است و مجموعه جهاددانشگاهی با تمام توان به دنبال توسعه آموزش‌های علمی ـ کاربردی، طراحی رشته‌های جدید و تدوین محتوای رشته‌های جدید خواهد پرداخت.


به جهاددانشگاهی امید بسته‌ایم


حسین بلندی رییس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی نیز در این جلسه با اشاره به چالش‌های پیشِ‌روی دانشگاه و نقش دانشگاه جامع در پاسخ‌گویی به نیازهای بازارکار گفت: دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی باید شغل‌شناسی کند، برای رفع مشکلات شغل برنامه بنویسید و برنامه را مصوب و اجرا کند.


وی افزود: در دوران کرونا با 800 شغلِ از دستور کار خارج ‌شده و 2200 شغل جدید مواجه هستیم و در دنیا هزاران شغل وجود دارد که هنوز به آن نپرداخته‌ایم و دانشگاه می‌تواند در مبارزه با بیکاری نقش مهمی ایفا کند.


رییس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی گفت: یکی از نهادهایی که امید بسته‌ایم به این که بتواند در پیشبرد اهداف دانشگاه جامع به‌ویژه در حوزه ایجاد اشتغال کمک کند، جهاددانشگاهی است.


بلندی با اشاره به انجام آمایش سرزمین برای استان‌ها و لزوم تدوین برنامه چهارساله برای مراکز و موسسات گفت: با توجه به امکانات جهاددانشگاهی، باید سهم اشتغال در موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی به بالای 85 درصد برسد.


وی افزود: از جهاددانشگاهی انتظار می‌رود در برگزاری دوره‌های پودمانی هم تعامل خوبی با دانشگاه جامع داشته باشد و دانشگاه جامع باید بین فارغ‌التحصیلان بیکار و بازار کار ارتباط برقرار کند.


ارایه گزارش عملکرد موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی


در این جلسه، محمدصادق بیجندی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی، به ارایه گزارشی از مباحث مطرح در شورای موسسه پرداخت. در این جلسه، محمدعلی گودرزی رییس موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی ضمن بررسی اسناد بالادستی در خصوص آموزش‌ عالی مهارتی، فعالیت‌های دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی، گزارشی از عملکرد مؤسسه در سال 1400 ارایه کرد.


رونمایی از جشنواره «پنجه کارآمد» با یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی


در انتهای این نشست، با حضور اعضای هیات امنای موسسه، از جشنواره پنجه کارآمد که یادواره سعید کاظمی آشتیانی است، رونمایی شد. در این جشنواره فرصت‌هایی برای تقویت و ارایه توانمندی‌های دانشجویان مراکز علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف علم، فناوری، کارآفرینی، نوآوری و... فراهم می شود.


همچنین از کتاب جایگاه آموزش‌های عالی علمی ـ کاربردی در نظام آموزش عالی کشور در این جلسه رونمایی شد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب