کارآفرینی با هنر بافندگی
گوهر ایزی در حاشیه رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی «عصر امید» در مصلای تهران که با تنوع بافت در بخش صنایع خلاق این رویداد حضور داشت در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: هنر بافتنی جزء مشاغل خانگی و راه نوین کسبوکار و ایجاد اشتغال بوده که به علت نیاز به سرمایهگذاری کم و سودآوری خوب، مورد توجه و استقبال خانمهای خانهدار قرار گرفته است.
وی با تأکید بر نقش زنان در توسعه پایدار، بهعنوان عاملی بنیادی عنوان کرد: برای درآمدزایی و اشتغال پایدار لازم است با استفاده از ظرفیت، توانمندی و استعداد افراد، بخش اعظمی از بازار اشتغال به مشاغل خانگی اختصاص داده شود. از طریق کسبوکار خانگی بستر مناسب برای توانمندسازی زنان و دختران مستعد و علاقهمند به حرفه بافتنی را فراهم میشود.
بیشتر بخوانید:
ساخت عروسک با ضایعات پارچه و چرم
امضای ۷ تفاهمنامه دستاورد دانشگاه آزاد لنجان از نمایشگاه عصر امید
احیای صنایع دستی با الگوی اسلامی ایرانی
تولیدکننده صنایعدستی که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان حمایت میشود با بیان اهمیت مشاغل خانگی در توسعه پایدار گفت: برخی از مشاغل خانگی، ازجمله بافتنی که تنوع بسیاری هم دارد را میتوان در قالب طرح کسبوکار راحت به تولید خدمت یا کالای قابلعرضه به بازار تبدیل کرد و با همین هنر در راستای رشد اقتصادی کشور و توسعه سرمایه اجتماعی گام برداشت. باتوجه به تعداد بالای نیروی کار و بیکاری، محدودیت منابع مالی، گسترش و حمایت از مشاغل خانگی به علت ساختار زودبازده و نیاز اندک به سرمایه میتواند در فعال کردن بازار کار نقشآفرین باشد.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه باهدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/