شناخت و معرفی حضرت امام خمینی (ره) کار آسانی نیست
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بیرجند، حجتالاسلام علی طاهری در نشست بصیرتی ویژهای که به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی (ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: شناخت و معرفی حضرت امام خمینی (ره) کار آسانی نیست و امر بسیار مشکلی است. بیشترین شناخت از امام (ره) را مقام معظم رهبری دارند.
وی در بیان ویژگیهای امام(ره) به نقل از مقام معظم رهبری عنوان کرد: خصلتهایی در وجود آن مرد الهی بود که هر کدام از آن به تنهایی کافی است که از هر فرد انسانی بزرگ بسازد. حضرت امام (ره) بسیار خردمند، هوشیار و زیرک و آگاه بود به نحوی که نمیتوان بهراحتی حقیقت را به او واژگونه نشان داد. یکی دیگر از خصایل منحصربهفرد حضرت امام (ره) داشتن اراده قوی و پولادین بود و کمتر کسی را میتوان پیدا کنیم که هیچ مانعی بتواند جلودار او بشود.
معاون هماهنگکننده نماینده ولیفقیه در سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: امیرالمؤمنین(ع) که در صحنه رزم و مبارزه بسان پولاد قاطع بود در صحنه اجتماع و در برابر انسانهای مستضعف و مظلوم بسیار رئوف و عطوف بودند. امام خمینی(ره) مانند جدش امیرالمؤمنین (ع) در برابر استکبار جهانی میایستد و او را شیطان بزرگ میخواند و به او میگوید که (آمریکا) هیچ غلطی نمیتواند بکند؛ اما در جمع مردم و در برابر خانوادههای شاهد وقتی در حضورش تمثال یکی از شهدا را به ایشان نشان میدهند اشکش جاری میشود و یا در مناجات شبانه سوزوگداز عجیبی دارد. امام راحل دارای حسن خویشتنداری و تقوا بوده و هیچگونه هوی و هوسی نداشت و این کار بسیار سختی است.
طاهری اضافه کرد: امام(ره) با آن عظمت و ابهت، امیر هواهای خود بود؛ اما در عین حال در مقابل تواضع و فروتنی، صبر و بردباری ایشان، سختترین حوادث در اقیانوس وجود ایشان تلاطمی ایجاد نمیکرد. امام(ره) حکیمی ژرفنگر، خردمند و سیاستمداری دوراندیش و عالمی الهی بود. نه تنها علمای شیعه و سنی؛ بلکه دانشمندان دنیا درباره حضرت امام(ره) سخن گفتهاند بهویژه نویسنده مشهور مصری فهمی هویدی که چنین مینویسد: باید گفت بطور کلی ذهن انسان از بیان دستاوردهای امام خمینی (ره) عاجز و ناتوان است.
وی برخی اقدامات و اصلاحاتی که به برکت نهضت و قیام حضرت امام(ره) صورت گرفته را برشمرد و مطرح کرد: یکی از ثمرات نهضت امام(ره) اعتبار بخشیدن دوباره به ملت ایران و متوقف کردن دشمنی و بیحرمتی به شخصیت مذهبی این ملت بود. امام(ره) نه تنها به تشیع و اسلام معنویت و دین هویت بخشید؛ بلکه حتی به آزادی هم هویت بخشید. ثمره دیگر نهضت امام(ره) این بود که اگر از دین به درستی استفاده شود عنصری فعال و مؤثر در برانگیختن ملتها است که واقعاً امام(ره) کار بسیار بزرگی را انجام دادند.
معاون هماهنگکننده نماینده ولیفقیه در سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی ادامه داد: پیروزی مستضعفین و پیشرفت مهم مواضع اسلام در جهان معاصر محقق شد و این به خاطر معنویت، اخلاص و توکل آن مرد بزرگ به خداوند متعال بود و به جز خداوند به هیچکس دیگر اتکا نداشت و هدفش الهی بود. انقلابهایی که بویی از مذهب نبرده بودند به پایان خط رسیدند؛ زیرا اندیشههای آنان کهنه و پوسیده و بهدردنخور است و هیچ کارایی ندارد؛ اما امام(ره) اولین رهبر مذهبی جهان بوده که سیاست و فرهنگ را در دین جای داد و انقلاب حضرت امام انقلابی همهجانبه و راز ادامه انقلاب هم همین چند جانبه بودن آن است. از یک جامعه عقبافتاده و خوار و غیرتوحیدی به اوج پیشرفت و ترقی در ابعاد مختلف فرهنگی سیاسی و معنوی رسیدهایم هرچند نااهلان گردوخاکهایی میکنند؛ اما نمیتوانند جلوی خورشید را بگیرند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/
انتهای پیام/