سامانه چندمنظوره اندازهگیری خواص محصولات کشاورزی
فاطمه نادی به عنوان منتخب حضور در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، درباره کارایی سامانه چندمنظوره اندازهگیری خواص محصولات کشاورزی، اظهار کرد: چند سالی است که در راستای تجاریسازی و بالابردن کیفیت در هسته فناور مشهد سامان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر روی سامانه چندمنظوره اندازهگیری خواص محصولات کشاورزی که تاکنون در کشور تولید نشده است، فعالیت میکنیم.
بیشتر بخوانید:
«ماژول نقشه برجستگی» چگونه عمل میکند؟
گردشگری خلاق و توسعه پایدار با رهکارهای خاص
بومیسازی مواد اولیه «مهندسی بافت»
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر مطرح کرد: خشک کردن از قدیمیترین روشهای نگهداری محصولات کشاورزی است. خشک کردن صحیح تأثیر قابل توجهی بر بازارپسندی داخلی و خارجی محصولات دارد. اکثر سازندگان و مالکان صنعت خشک کردن محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی دانش فنی مناسب این فرآیند را ندارند از اینرو محصول خشک را یا قبل از پایان فرآیند خشک کردن از دستگاه خارج کرده - که موجب میشوند زمان نگهداری محصول کاهش یافته و ماده غذایی به سرعت کپک بزند- یا اینکه محصول را بیش از حد خشک کرده یا اصطلاحاً میسوزانند.
وی با بیان اینکه امروزه صنعت خشک کردن در دنیا از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و جایگاه خاصی را نیز در سایر صنایع از قبیل صنعت تولید چوب، سرامیک و سایر صنایع شیمیایی... دارا است، اظهار کرد: بیتوجهی به خشک کردن صحیح محصول علاوه بر کاهش کیفیت و بازارپسندی و رنگ محصولات، باعث عدم استحکام و شکنندگی محصول میشود.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: با سامانه ساخته شده فرآیند خشک کردن را حتی نیروی غیرمتخصص، پایش و محصول را در زمان مناسب از دستگاه خارج میکند، ضمن اینکه میتوان حتی فرآیند را در خانه کنترل و سیستم خشککن را پس از خشک شدن محصول خاموش کرد.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر گفت: سامانه مورد نظر دادههای دما، رطوبت، دمای نمونه (به صورت غیر تماسی)، وزن و دمای مایعات (در صورت نیاز) را به صورت پیوسته اخذ میکند. در این سامانه یک دوربین برای تصویربرداری نیز در نظر گرفته شده که با توجه به تنظیم کاربر امکان اخذ تصاویر را به صورت پیوسته دارد.
این محقق و پژوهشگر مزیتهای سامانه چندمنظوره اندازهگیری خواص محصولات کشاورزی را اتصال به نرمافزار تلفن هوشمند برای مشاهده دادهها و امکان ارسال دادهها از طریق اینترنت برشمرد و گفت: از این سامانه میتوان برای پایش و اخذ تصمیمات مدیریت در سامانههای مختلف بخش غذا استفاده کرد.
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد آزادشهر اظهار کرد: اکنون هیچ بازار رقیبی برای سامانه ساخته شده نداریم؛ زیرا نخستین نمونهای است که به این صورت که ذکر آن رفت، ساخته شده است. سامانه ساخته شده با نخستین دفعه استفاده به سود میرسد و از دیگر مزایای آن میتوان کارکردن آسان با آن، کم هزینه بودن و سوددهی سریع را ذکر کرد.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر از برگزاری نمایشگاه عصر امید قدردانی کرد و به آنا گفت: «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی ایجاد شده و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان و گامی موثر در تحقق شعار سال است.
بیشتر بخوانید:
طرحی که هزینههای گزاف شناسایی را حذف میکند
جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت با عایقهای نانویی
رونق اقتصاد بخش کشاورزی با فناوری «کودهای آلی»
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/