ارمغانی: مهم نیست ملیپوش بسکتبال یک رگه یا دو رگه باشد/حدادی آخرین بازمانده نسل طلایی است
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، سعید ارمغانی در نشست خبری فدراسیون بسکتبال اظهار کرد: انتخاب داوری خیلی انتخاب شایسته ای بود. جواد به عنوان گارد راس یاد گرفته که چطور مجموعه را مدیرت کند و به وضوح دیدن که چقدر درایت داشت و کار تیمی انجام می داد. معتقدم کسی که در زمین چنین تفکری دارد در مدیریت و زندگی شخصی هم می تواند موفق باشد. او توانایی این کار را دارد و در هیئت بسکتبال اصفهان هم کارهای خوبی را انجام داد. باید تلاش همه ما این باشد که بسکتبال ایران را ارتقا دهیم. من چند سالی دور بودم اما همیشه کشورم را دوست داشتم و میخواستم کمک کنم.
وی ادامه داد: من هم از فدراسیون قبلی و کادر فنی گذشته تشکر می کنم، زحمات زیادی را کشیدند. هاشمی، حاتمی، شاهین و کوهیان تلاش زیادی کردند. مهم نیست اسم سرمربی چیست و مهم این است که لیاقت این کار را داشته باشد که بسکتبال ایران ارتقا پیدا کند. ما نیاز به وحدت ملی داریم و همه کسانی که درگیر هستند باید در کنار هم باشند. رسانهها باید یار تیم ملی باشند و اگر این وحدت ملی را داشته باشیم میتوانیم به نتایج خوبی برسیم. باید دست به دست هم بدهیم تا بسکتبالمان پیشرفت کند.
سرمربی تیم ملی بسکتبال با اشاره به اینکه ۳ برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خواهد داشت، گفت: دو مسابقه مهم در قزاقستان و سوریه داریم. ما یک باخت به قزاقستان دادیم و نباید تکرار شود. در ادامه مرحله بعد با چین، ژاپن و استرالیا باید بازی کنیم و کار سخت است. برنامه کوتاه مدت این است که در پنجره آخر جام جهانی و کاپ آسیا نتایج خوبی بگیریم و با قدرت ظاهر شویم.
وی در مورد انتخاب نفرات عنوان کرد: با مشورتی که داشتیم ۲۱ نفر را دعوت کردیم. انتخاب این نفرات و دلایل فنی آنها این است که می خواهیم بازیکنان مختلفی داشته باشیم. این مهم است که کادرفنی افرادی را انتخاب کند که در شرایط مختلف به تیم کمک کنند. از تجربه دوستان استفاده کردم و این نفرات انتخاب شد. شاید بازیکنانی هم باشند که می توانستند در بین این اسامی باشند، اما هیچ چیز مطلق نیست. بسکتبال بازی اشتباهات است و مربی هم حتما اشتباه میکند، اما مهم این است که وقتی به اشتباه پی بردیم صادقانه رفتار کنیم. مسلما در آینده شرایط را بررسی میکنیم و اگر تغییرات لازم باشد انجام می دهیم.
ارمغانی ادامه داد: برنامه میان مدت هم این است که تیم به جام جهانی راه پیدا کند. در این برنامه هم از تمام پتانسیل خودمان استفاده می کنیم. نسل طلایی کم کم در حال خروج از تیم ملی است و شاید حدادی آخرین بازمانده آن است و کمک زیادی به ما خواهد کرد. خواهشی که از او داشتم این بود که سرپرستی بازیکنان را در داخل زمین و رختکن به خوبی داشته باشد. ما مردانه با هم دست دادیم که بهترین نتیجه را بگیریم. به هرحال در بلند مدت باید به جوانترها میدان دهیم.
وی افزود: یک تیم هم در کنار تیم اصلی تشکیل دادیم. به عنوان تیم ایران نوین. برنامه هم این است که همان سیستم تیم اصلی در این تیم هم پیاده شود. این اتفاق به ما کمک میکند که اگر بازیکنی در تیم اصلی به مشکل خورد، جایگزین کنیم و به کارمان لطمه نخورد. محمدرضا اسلامی تیم ایران نوین را هدایت خواهد کرد و حماد سامری و پویا تاجیک دستیاران او خواهند بود.
سرمربی تیم ملی عنوان کرد: داوری با دید حرفه ای به قضیه نگاه کرد و اختیار تام برای انتخاب دستیاران به من داد. ما باید تیم باشیم و اگر این نباشد نمی توانیم جلو برویم. ما خیلی به هم اعتقاد داریم و به عنوان سرمربی مسئولیت کل تیم را دارم و از همه نفرات حمایت خواهم کرد. مدیر فنی تیم محسن صادق زاده است و سالها بازیکن و کاپیتان تیم ملی بوده است. کلاسنگیانی هم به عنوان سرپرست کار میکند او هم بازیکن تیم ملی بوده و فرد موفقی بوده است.
وی در خصوص دستیاران خود عنوان کرد: در مورد مربیان هم خواستم کمک داشته باشم. محمد کسایی پور سالیان سال در بسکتبال زحمت کشیده و از لحاظ فنی به روز است. مهران آتشی هم کمک دیگری است. مهران نه تنها با اسم خود بلکه با شناخت و تعهدی که دارد سالها در بسکتبال بوده است. یووانویچ هم از بسکتبال ما اصلا دور نبوده است. چند سال در ایران بازی کرده و کاملا ایران را میشناسد. از نزدیک با بازیکنان ایران آشنا است و می تواند کمک کند. او یکی از با استعدادترین مربیان صربستان است و چند پیشنهاد خوب برای تیمهای پایه صربستان داشته است. الان در اسلواکی مربی است و تیمش فصل قبل سوم لیگ شد.
وی در مورد برنامه اردویی تیم ملی گفت: دو هفته اول در آزادی، هفته سوم به یکی از شهرها میرویم. در تلاشیم از چند تیم خارجی دعوت کنیم و دوست داریم مردم در کشور خودمان مسابقات تیم ملی را ببینند. میخواستیم به کیش و قشم برویم و با کشورهای حوزه خلیج فارس مثل قطر کویت و بحرین بازی کنیم. از آنها دعوت کردیم. از لبنان و اردن هم دعوت کردیم که به ایران بیایند و احتمالا اگر آمدند در گرگان با آنها بازی کنیم. بعد از هفته سوم دوباره به آزادی میآییم. تصمیم این است که بعد از چند روز به ترکیه یا صربستان برویم و چند بازی دوستانه تا قبل از پنجره سوم انتخابی جام داشته باشیم.
ارمغانی در مورد وضعیت بازیکنان جوان گفت: من واقعا به بازیکنان جوان اعتقاد دارم. سال ۲۰۰۰ نفراتی را دعوت کردم که حدادی هم جزو آنها بود، انتقاد وجود داشت، این شجاعت را به خرج دادم. از زمانی هم که آمدم تیم زیر ۱۶ سال را زیرنظر دارم. باید طوری برنامهریزی کنیم که همه ردههای سنی با هم ارتباط داشته باشند تا اگر زمانی به رده بالاتر آمدند، فکر نکنند وارد دنیای جدید شدهاند.
سرمربی تیم ملی بسکتبال در مورد اینکه روند بسکتبال آسیا چقدر تغییر کرده است، گفت: بسکتبال آسیا خیلی تغییر کرده است، هم از لحاظ فیزیکی و هم تاکتیکی. البته بسکتبال ما هم پیشرفت کرده است. از سوی دیگر استرالیا و نیوزلند هم اضافه شدهاند و کار سخت تر است.
وی در مورد اینکه آیا بچه های با تجربه هم در ادامه ممکن است به اردو اضافه شوند، گفت: برای این اردو ملاک دعوت اصلا سن نبوده است. بلکه ملاک این بوده که بتوانیم کاراکترهای مختلف را در تیم داشته باشیم و برنامهها را پیاده کنیم. اما در تیم ایران نوین برنامه این است که جوانترها باشند و جالب نیست که بازیکن ۳۷ ساله در آن باشد.
ارمغانی در مورد بازیکنان دو رگه عنوان کرد: ما نه به اسم و نه به محل تولد آنها توجه نمیکنیم. مهم نیست یک رگه یا دو رگه باشد، مهم این است که بتواند به تیم ملی کمک کند. احساسم این است که آرون گرامی پور هم میتواند به تیم کمک کند.
سرمربی تیم ملی بسکتبال در خصوص وضعیت صمد نیکخواه بهرامی عنوان کرد: علاقه قلبی به صمد دارم، اما او الان در ایران نیست و در لیگ هم بازی نکرده است، از طرفی شنیدم کم کم در حال خداحافظی از بسکتبال است. همانطور که گفتم سن اصلا ملاک ما نیست.
وی در مورد اختلافات موجود در بسکتبال بین بازیکنان و برخی مربیان گفت: از من نخواهید که در مورد گذشته صحبت کنم، چون نمیدانم چه اتفاقی افتاده و نمیخواهم به آن بپردازم. برای من مهم است که یک خانواده را تشکیل دهیم و کار کنیم. در یک خانواده معمولی هم شاید دو برادر با هم دعوا کنند و یا پدر به فرزند تشر بزند. مسلما در یک گروه همه چیز نمیتواند خوب و قشنگ باشد. ممکن است من هم در تمرین سر حدادی داد بزنم و یک بازیکن را بیرون کنم. این مسائل طبیعی است. در اردوی روز شنبه هم من اولین چیزی که به بازیکنان میگویم این است که باید به این نقطه برسیم که جانمان را برای همدیگر بدهیم. حدادی به عنوان کاپیتان تیم هم باید بداند یک عضو از تیم است و همه باید این را بدانند. هر بازیکنی باید وظایف خود را بداند. ما با هم زندگی میکنیم. من ۲۴ ساعته در خدمت بازیکنان هستم و به عنوان پدر خانواده اگر لازم باشد دعوا می کنم و یک جاهایی هم آشتی می دهم. مهم این است که وحدت یک تیم همیشه حفظ شود. قرارداد مهم نیست و من همیشه قلبم برای ایران می تپد. حتی اگر قراردادم هم تمام شود و تمدید نشود هر کمکی از دستم بربیاید برای بسکتبال ایران انجام خواهم داد.
ارمغانی در مورد اینکه مهمترین مشکل بسکتبال چیست، گفت: مهمترین مشکل و ضعف ما در بسکتبال پایه است خیلی بهتر از این میتواند باشد و این کار نیاز به سرمایهگذاری و نیروی کار خوب دارد. اگر برنامه ریزی شود ما در ۱۰ سال آینده شرایط خیلی خوبی خواهیم داشت. همین الان هم بازیکن با استعداد زیادی داریم و باید روی آنها کار شود.
سرمربی تیم ملی بسکتبال در مورد جدا شدنش از تیم ملی بعد از حضور مشحون در سال ۲۰۰۰ گفت: من با غضنفری آمده بودم و زمانی که مشحون آمد او انتخاب خودش را داشت و من هم به انتخاب او احترام گذاشتم.
انتهای پیام/۴۰۴۸/
انتهای پیام/