ساخت لوله سبکی که ۱۰۰ سال عمر میکند
شاهو حاجبی مدیرعامل شرکت مهندسی سبک لوله نوین در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا با اشاره به این که شرکت ما لولههای دو جداره فاضلابی کاروگیت و اسپیرال از قطر ۵۰۰ تا ۱۶۰۰ میلیمتر تولید میکند، بیان کرد: همچنین دستگاه تولید این نوع لولهها را با استفاده از مهندسی معکوس تولید و ثبت اختراع کردهایم. با استفاده از همین ثبت اختراع در سال ۱۳۹۷ دانشبنیان شدیم، البته شروع کار شرکت از سال ۱۳۸۲ بوده است. در حال حاضر ۴۰ نفر در شرکت ما مشغول به کار هستند.
وی در خصوص تمایز لولههای تولیدی این شرکت با لولههای معمولی گفت: لولههایی که ما تولید میکنیم سبکتر از لولههای معمولی است. همچنین طول عمر بالاتری نیز نسبت به لولههای معمولی دارند، برای مثال در شبکههای فاضلابی تا ۱۰۰ سال عمر میکنند. در حال حاضر در بسیاری از کشورها در شبکههای فاضلابی به جای لولههای آزبست و لولههای تکجداره پلی اتیلین از لولههای کاروگیت استفاده میشود چراکه دوجداره بوده و فشار بسیار بالایی را تحمل میکنند.
جلوگیری از نشت مواد فاضلابی، مقاوم در برابر زمین لرزه و سیل، هزینه نصب و نگهداری تعمیرات پایین، مقاومت بالا در برابر مواد اسیدی و بازی، سرعت و زمان اجرای بسیار کمتر و آسان از جمله ویژگیهای لوله کاروگیت به شمار میرود. مستحکم در برابر فشارهای ضربهای، مقاوم در برابر جابجایی لایههای خاک و زمین لرزه، انعطاف پذیری بالا، مقاوم در برابر اشعه فرابنفش خورشید،حمل و نقل و نصب آسان نیز از مزیتهای لوله اسپیرال است.
مدیرعامل شرکت مهندسی سبک لوله نوین در خصوص شرکت در رویداد ملی گام دوم مطرح کرد: در صورتی که این رویداد در سطح ملی برگزار شود باعث معرفی و شناخته شدن شرکتهایی مانند شرکت ما میشود. اگر شرکت ما در سطح ملی مطرح شود، بسیاری از پیمانکاران و حتی شرکتهای آب و فاضلاب با محصولات ما آشنا میشوند. در صورتی که بازدیدکنندگان خارجی داشته باشد نیز به صادرات محصولات ما کمک میکند چراکه لولههای تولید شرکت ما از سال ۱۳۹۸ صادر میشود.
حاجبی بیان کرد: تاکنون ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی مستقر در پارک علم و فناوری سنندج گرفتهایم. دانشگاه آزاد اسلامی نیز صندوقی دارد که سرمایهگذاری خطرپذیر انجام میدهد بنابراین از این صندوق نیز انتظار حمایت داریم و مشتاق به همکاری با آنها هستیم.
گفتنی است، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «عصر امید» از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلای تهران برگزار میشود و میزبان ۳ هزار شرکت دانشبنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارتآپ است.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/