آموزش ۱۴ زبان خارجی در اپلیکیشن تیکا
حسین محسنیان یکی از موسسهای استارتآپ تیکا در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا با اشاره به این که کسبوکار ما در حوزه آموزش زبان است، بیان کرد: فعالیت این استارتآپ از سال ۱۳۹۶ شروع شد و هدف ما از راهاندازی آن کاهش دغدغه افرادی است که نیاز به آموزش و یادگیری زبان دارند. کار را با زبان انگلیسی شروع کردیم و با اقبال خوبی روبهرو شدیم. از آنجایی که فارغالتحصیلان مهندسی هستیم، با استفاده از برنامهنوسیس اندروید اپلیکیشن آموزش زبان تیکا را راهاندازی کردیم که با استقبال کاربران روبه رو شد. از این برنامه برای آموزش زبانهای دیگر در بستر آنلاین بهره گرفتیم. پس از تجربه خوب اپلیکیشن، سایت را راهاندازی کردیم و آموزش زبانهای مختلف را در آن شروع کردم. در حال حاضر ۱۴ زبان خارجی در سایت ما به صورت آنلاین تدریس میشود و حدود ۷۰۰ مدرس فعال داریم. تعداد ثبتنام برای مدرسان حدود ۶ تا ۷ هزار نفر بود، متقاضیان پایش شده و حدود ۱۰ درصد از آنها فعال هستند و روی سایت تیکا کلاس برگزار میکنند.
وی با بیان این که برنامههای توسعهای پله به پله جلو میرود، افزود: هر پلهای که بالاتر میرویم ویژگی جدیدی به سامانه اضافه میکنیم تا کار با سیستم برای کاربران آسانتر شود. یکی از مشکلاتی که در بحث توسعه داشتیم سرعت اینترنت بود و به دلیل کندی آن، در برگزاری کلاسهای آنلاین و تصویری با چالش مواجه بودیم. بنابراین سرور اجاره کردیم و بستر کلاس آنلاین را روی این سرور قرار دادیم چراکه تعداد کابران به سایت بالا بود که این امر منجر به افزایش ترافیک سایت میشد. سامانه LMS اختصاصی و سفارشیسازی شده خود را داریم. این ابزارها را برای هر مدرسی به صورت اختصاصی توسعه دادیم تا مجبور نباشند یک پلتفرم را انتخاب و تدریس کنند. این برنامهریزیها با توجه به ظرفیت کلاسهایی که در آینده برگزار میکنیم، تنظیم شده است.
موسس استارتآپ تیکا مطرح کرد: تاکنون ۸۰ هزار نفر ثبتنامی داشتیم که تعدادشان در سایت ذکر شده است. حدود ۲۵ درصد کاربران فعال هستند و حدود ۲۰ هزار نفر را نیز آموزش دادهایم که حدود ۸۰ درصد از آنها به فراگیری زبان منتج شده است. برخی کاربران بیش از ۱۵۰ تا ۲۰۰ جلسه در کلاسهای آموزشی ما شرکت داشتهاند و فرایند یادگیری همچنان در آنها ادامه دارد. بسیاری از کاربران ما با توجه به اهداف خاصی وارد این فرایند آموزشی میشوند، مانند دریافت نمره آیلتس. مدرسهای ما دستهبندی شدهاند و مدرسانی که آیلتس تدریس میکنند در یک دسته خاص قرار دارند. مدرسانی که به کودک آموزش میدهند در دسته خاصی قرار میگیرند چراکه روند یادگیری با افرادی که جوانتر هستند متفاوتتر است و به همین دلیل در دسته خاصی قرار میگیرند. نظر مثبت کاربران به ما انرژی میدهد تا کارها را بهصورت تخصصیتر دستهبندی کرده و پیش ببریم.
محسنیان با اشاره به این که یادگیری زبان مختص دانشجویان و افرادی که قصد مهاجرت دارند، نیست، گفت: وقتی قصد دارید با فرد دیگری در این جهان ارتباط بگیرید، اگر این ارتباط با زبان مشترکی انجام شود، حس انساندوستانه و بهتری به طرف منتقل میکنید. یادگیری زبان میتواند به ارائه فرهنگ ایرانی به جهانیان کمک کند. تنها کاری که ما میکنیم این است که دست افراد علاقهمند به یادگیری زبان را میگیریم و آنها را قدم به قدم به جلو میکشانیم.
به گفته وی، میتوانید در گوگل «تیکا» را به فارسی سرچ کنید تا سایت ما را پیدا کنید. نشانی سایت ما «TIKKAA.ir» است، فرایند رزرو کلاس، آشنایی با مدرسان و ... همه به تفصیل در سایت توضیح داده شده است. دفتر اصلی تیکا در میرداماد است، مدرسان ما در اقصی نقاط ایران و جهان ساکن هستند. تعداد زیادی از مدرسان ما مقیم کشورهای خارجی هستند و میتوانند به زبانآموزان و فراگیران در زمینه سفر به کشورهای دیگر مشاوره بدهند.
موسس استارتآپ تیکا افزود: فرایند جذب مدرسان دشوار است و توانمندیهای آنها باید ارزیابی شود. از سوی دیگر مدرسان نیز باید به ما اعتماد کنند. جذب مدرسان بیشتر بهصورت تبلیغات خود مدرسان صورت گرفته، برای مثال یک مدرس در سایت ما تدریس کرده و با توجه به تجربهای که کسب کرده تیکا را به دیگر مدرسان زبان نیز معرفی کرده و این امر باعث شده که جذب مدرس برای سایت افزایش پیدا کند. فرایند پایش نیز از سوی ما طی هفت مرحله انجام میشود تا فرایند فعالسازی آموزش برای مدرسان صورت بگیرد.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/