دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 ارديبهشت 1401 - 16:50
سید صدرالدین محمودی مطرح کرد؛

شرح روایی مقام استاد در کلام معصومین(ع)

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با اشاره به عظمت مقام معلم در تعلیمات دین مبین اسلام، درآمدی روایی از رفعت جایگاه استاد را تشریح کرد.
کد خبر : 657681
گرامیداشت مقام استاد در واحد همدان



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از همدان، حجت‌الاسلام سیدصدرالدین محمودی در مراسم تجلیل از مقام شامخ معلم و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان که در سالن شهید عباسپور این واحد دانشگاهی برگزار شد به اهمیت جایگاه استاد و معلم در آیینه کلام معصومین (ع) پرداخت.




بیشتر بخوانید:


پژوهش‌های کاربردی حلقه اتصال دانشگاه، صنعت و جامعه




وی با اشاره به کلام گهربار رسول مکرم اسلامی(ص) گفت: آن رسول والامقام افتخار رسالت را به تعلیم می‌داند و یکی از مأموریت‌های خداوند والامرتبه، پس از تزکیه، تعلیم کتاب و حکمت است و رفعت جایگاه معلمی و آموزش معلوم می‌شود.


شرح روایی مقام استاد در کلام معصومین(ع)


معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان ابراز کرد: استاد شهید مرتضی مطهری همچنان زنده و حاضر است؛ زیرا کلام و مباحثی که در مکتوباتش مطرح ساخته پراهمیت بوده و پاسخگوی شبهات عصر حاضر است.


محمودی به جایگاه مقام استاد در کلام ائمه هدی (ع) اشاره و تشریح کرد: از امام معصوم نقل است که به‌جز خدای متعال احدی را کرنش مکنید، مگر پدر و مادر و معلم و بر دستان هیچ کس بوسه نزنید مگر والدین و معلم که عظمت مقام معلم را نشان می‌دهد.


محمودی به نقل از مولای متقیان علی (ع) گفت: مولا علی (ع) که خود باب علم الهی است می‌فرماید، هرکس یک کلمه به من بیاموزد، مرا بنده خویش ساخته است.


شرح روایی مقام استاد در کلام معصومین(ع)


وی اظهار کرد: از نبی مکرم اسلام (ص) نقل است؛ در روز قیامت بعضی از افراد مشاهده می‌کنند که کوهی از اعمال نیکو برایشان منظور شده است و متعجب می‌شوند، می پرسند که چنین اعمال نیکی از کجا ظاهر شده است و خطاب به آنان گفته می‌شود، شما در دنیا مطلب نیکویی را به فرد دیگری آموزش دادید و او نیز آنرا به دیگران آموخت نسل به نسل تا زمانی که آن عمل نیک انجام می‌شود، ثواب الهی نیز برای شما منظور می‌شود.


معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان بیان کرد: حضرت علی (ع) مردم را به سه دسته تقسیم می‌کند، نخست استادان عالم و معلم خداشناس که پایه‌های اعتقادی و توحیدی قوی دارد و و تعلیمات و پژوهش‌هایی که انجام می‌دهد بر مبنای خداشناسی و توحیدی و فوق‌العاده ارزشمند است.


محمودی افزود: گروه دوم دانشجویان و متعلمان هستند که مبنای آنها نیز علم است و دسته سوم عده‌ای هستند که نه عالم ربانی و نه جوینده دانش هستند و اینها به هر سمتی که باد بوزد، علاقه نشان می‌دهند و هیچ مبنای اعتقادی مشخصی ندارند، رسالت استادان در اینجا اهمیت پیدا می‌کند که این دسته سوم را به درستی هدایت کنند.


شرح روایی مقام استاد در کلام معصومین(ع)


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب