دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 ارديبهشت 1401 - 00:07
عباسی فشمی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

کمک به توسعه دولت الکترونیک با رویداد هکرهای دوست‌داشتنی

دبیر برگزاری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ گفت: رویداد هکرهای دوست‌داشتنی می‌تواند در توسعه دولت الکترونیک مفید واقع شود.
کد خبر : 657372
اینوتکس



سجاد عباسی فشمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا در پاسخ به این پرسش که تغییر محل برگزاری نمایشگاه اینوتکس باعث کاهش بازدیدکنندگان شده است یا خیر، بیان کرد: تغییر محل برگزاری نمایشگاه از تهران به پارک فناوری پردیس برای اولین بار سال گذشته انجام شد. در ابتدا فکرمان این بود که این امر باعث کاهش بازدیدکنندگان می‌شود با این حال سال گذشته به طور متوسط روزانه با بیش از ۶ هزار مخاطب در ارتباط بودیم. درواقع این تغییر مکان باعث افزایش بازدیدکنندگان نیز شد.


وی افزود: این افزایش بازدید به چند دلیل رخ داده، نمایشگاه در ناحیه نوآوری برگزار می‌شود که داخل پارک فناوری پردیس قرار دارد، پارکی که مقر بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناور کشور در آن قرار دارد و به نوعی جاذبه‌ای برای بازدیدکنندگان به شمار می‌رود. از سوی دیگر هم سال گذشته و هم امسال تسهیلاتی را برای رفت‌وآمد در نظر گرفته‌ایم که باعث می‌شود تعداد زیادی از بازدیدکنندگان در نمایشگاه حضور پیدا کنند. هتل مستقر در پارک فناوری پردیس نیز خدمات اقامتی بسیاری به بازدیدکنندگان ارائه می‌دهد بنابراین مخاطبان از راه دور نیز امکان حضور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ را دارند.


عباسی فشمی در خصوص تعداد بازدیدکنندگان از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ گفت: پیش‌بینی می‌کنیم در نمایشگاه امسال بیش از ۸ تا ۹ هزار بازدید در روز داشته باشیم، لذا طی چهار روز نمایشگاه بیش از ۳۰ هزار مخاطب خواهیم داشت. اغلب بخش‌هایی که در نمایشگاه فیزیکی وجود دارد در بستر آنلاین نمایشگاه نیز قابل دسترسی است و مخاطبان می‌توانند با ثبت‌نام در سایت اینوتکس به بخش آنلاین اینوتکس ۲۰۲۲ نیز دسترسی داشته باشند.


استفاده از ظرفیت هکرها در دولت الکترونیک


دبیر برگزاری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ در خصوص رویداد هکرهای دوست‌داشتنی مطرح کرد: این رویداد روز آخر نمایشگاه در سالن دانشگاه آزاد برگزار می‌شود. موضوع رویداد هکرهای دوست‌داشتنی امنیت سایبری است و با توجه به شرایط کشور، حمله‌های هکری و چالش‌های امنیت سایبری که در کشور وجود دارد، برگزار می‌شود. این رویداد می‌تواند در روند توسعه دولت الکترونیک نیز مفید واقع شود.


یازدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس از ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه بستری برای گردهمایی کارآفرینان و صاحب‌نظران حوزه‌های گوناگون فناوری است که فرصت مناسبی را برای هم‌افزایی حاصل از این شبکه‌سازی فراهم می‌کند. اینوتکس امسال از کشورهای روسیه، هند، مالزی، قرقیزستان و اندونزی مخاطب دارد و بیش از ۴۰۰ شرکت در فضای نمایشگاهی به مساحت ۵ هزار متر، محصولاتشان را به نمایش می‌گذارند و شرکت‌های بزرگی هم در این دوره حضور دارند.


اختتامیه کنز در نمایشگاه اینوتکس


وی با اشاره به این که اختتامیه دومین دوره از مسابقات علمی کنز روز آخر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ برگزار می‌شود، بیان کرد: دبیرخانه کنز بیش از ۵۰۰ اثر علمی از ۲۵ کشور جهان در این دوره دریافت کرده است. این آثار پژوهشی در مراحل مختلف داوری شده و به ۲۰ اثر منتخب رسیده است. این ۲۰ اثر منتخب در روز آخر اینوتکس با یکدیگر رقابت می‌کنند و ۶ اثر در ۶ رشته معرفی می‌شوند. در تلاش هستیم تا در اختتامیه این رویداد دبیرکل سازمان دی هشت و مقامات هم‌تراز ایرانی نیز حضور داشته باشند.


کنز یکی از رویدادهای ترویجی بنیاد مصطفی(ص) است که در آن نخبگان جهان اسلام برای حل مشکلات جهان اسلام تلاش می‌کنند. در دوره اول ۵۹۰ اثر از ۱۵ کشور خارجی ارائه شد که ۳۶ اثر از دانشمندان خارجی بود و در دوره دوم ۶۵۸ اثر دریافت شده که ۵۰۸ داخلی و ۱۵۰ مورد خارجی است. در دوره اول چهار محور وجود داشت و در دوره دوم، دو محور جدید اضافه شده است. محورها در دوره اول فناوری اطلاعات، اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، سلامت و فناوری پزشکی، آب، محیط زیست و انرژی بود و در دور دوم؛ دو محور حمل و نقل و صنعت و معدن نیز اضافه شده است.


از ۲۰ اثر نهایی که در اختتامیه کنز با یکدیگر به رقابت می‌پردازند ۲ اثر از مالزی، ۱۷ اثر از ایران و یک اثر از بنگلادش است. از این ۲۰ اثر ۹ اثر متعلق به اعضای هیئت علمی،۷ اثر از فعالان حوزه صنعنی و ۴ اثر از پژوهشگران جوان است. همچنین از ۶۵۸ اثر، ۳۰۸ در پاسخ به چالش های مطرح شده و ۳۵۰ مورد نیز برای رقابت آزاد معرفی شده‌اند. ۲۳۳ اثر از حوزه سلامت و فناوری پزشکی، ۲۲۹ اثر از حوزه آب، محیط زیست و انرژی، ۳۱ اثر از حوزه معدن و صنایع معدنی، ۴۷ اثر از حوزه اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، ۷۷ اثر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و ۴۲ اثر از حوزه حمل و نقل دریافت شده است.


انتهای پیام/۴۰۲۱



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب