صندوق نوآوری وکیل مدافع شرکتهای دانش بنیان است
به گزارش گروه علم و فوانوری خبرگزاری آنا از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت در نشست پایانی مجموعه نشستهای خبرگی که با حضور محمد صنایع بازرس کل امور واحدهای تابعه مجلس، ریاست جمهوری و امور خارجه سازمان بازرسی کل کشور، مدیرعامل بانک آینده و شرکتهای دانش بنیان در محل صندوق نوآوری برگزار شد، گفت: نشستهای خبرگی که در طول یکسال با همکاری پارک علم و فناوری استان البرز برگزار شد با استقبال کم نظیر شرکتهای دانش بنیان و فناور مواجه شد و چند هزار شرکت فعال در عرصه دانشبنیان توانستند از این نشست های تجربگی و توانمند سازی به خوبی بهرهمند شوند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه برگزاری نشستهای خبرگی در راستای توسعه زیستبوم کارآفرینی کشور است، گفت: با توجه به شعار سال که حمایت از تولید، دانش بنیان و اشتغالآفرین است، این نشست ها باید با هدف انتقال تجربه شرکتهای بزرگ موفق به شرکتهای نوپا و استارتاپها توسعه یابد.
وحدت درباره عملکرد صندوق نوآوری اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی با منابع محدودی که در اختیار داشت، طی سه سال اخیر با اهرمی کردن و همکاری با شبکه بانکی کشور نزدیک به 25 هزار میلیارد تومان به شرکتهای دانش بنیان خدمات مالی ارائه کرده است که امیدواریم این منابع در سال جاری با توجه به شعار سال افزایش پیدا کند.
وی با معرفی خدمت اوراق نوآوری به عنوان خدمات صندوق نوآوری برای شرکتهای دانشبنیان بزرگ افزود: نخستین اوراق نوآوری برای یک شرکت داروسازی دانش بنیان در سال گذشته با حمایت صندوق نوآوری و همکاری بانک کارآفرین منتشر شد
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه خواستار همکاری سازمان بازرسی و برگزاری جلسات جهت بررسی و رفع مطالبات شرکت های دانش بنیان شد.
در ادامه این نشست محمد صنایع بازرس کل امور واحدهای تابعه مجلس، ریاست جمهوری و امور خارجه سازمان بازرسی کل کشور از برگزاری نشستی به منظور بررسی مشکلات و مطالبات شرکتهای دانش بنیان با سازمانهای مرتبط در آینده نزدیک خبر داد.
وی در پاسخ به گله یکی از شرکتهای دانش بنیان درباره ارز 4 هزار و 200 تومانی از پیگیری سازمان بازرسی برای اصلاح روند تخصیص ارز و مشکلات ناشی از آن برای شرکت های حوزه دارو خبرداد.
بازرس کل امور واحدهای تابعه مجلس، ریاست جمهوری و امور خارجه سازمان بازرسی کل کشور در ادامه وعده داد در جلسهای با شرکتهای دانش بنیان مشکلات و مطالبات آنها در ارتباط با سازمانهای مرتبط را بررسی کند و گفت: در این جلسه باید به سازمانهای مرتبط گوشزد کنیم تا به تعهدات خود در مورد دانش بنیانها عمل کنند که اگر این اتفاق نیفتد، این عمل ترک فعل بوده و جرم محسوب میشود.
صنایع در پایان با اشاره به وجود برخی رانتها در عرصه تولید گفت: برای این مشکل حتما باید به دنبال چاره باشیم و تا شرکتهای دانش بنیان در این بحث متضرر نشوند.
انتهای پیام/4021
انتهای پیام/