سفر مجازی پزشک به ایستگاه فضایی بینالمللی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ساینس دیلی، ناسا در اولین تجربه از راه دور یک جراح را به ایستگاه فضایی بینالمللی «هولوپورت» کرد. هولوپورتیشن به معنای حضور مجازی در زمانی واقعی در مکانی بسیار دورتر از مکان واقعی فرد است. در این مورد ناسا یک جراح را به صدها کیلومتر بالاتر از سطح زمین هولوپورت کرد. این ماجرا شبیه به سریال «پیشتازان فضا» است اما کاملا واقعی است. جوزف اشمید جراحی است که اکتبر سال گذشته به کمک فناوری هولوپورتیشن مایکروسافت به ایستگاه فضایی بینالمللی سفر کرد. این فناوری به کاربران اجازه میدهد که از راه دور و در زمان واقعی در مکان دیگری حضور پیدا کند.
به گفته اشمید، هولوپورتیشن روشی جدید از ارتباط انسانی در فواصل بسیار زیاد است که سفر خارج از سیاره را ممکن میکند. هولوگرافهای سنتی در میانه هوا معلق میمانند و هر شخصی میتواند آنها را ببیند اما در هولوپورتیشن از هدست واقعیت افزوده استفاده میشود. وقتی کاربر هدست واقعیت افزوده را میپوشد، میتواند افراد که از راه دور ارتباط گرفتهاند را درک کند و حتی با آنها تعامل داشته باشد. برای ایجاد تصویر افرادی که با استفاده از هولوپورت در محلی دور از مکان واقعی خود حاضر میشوند، از چند دوربین فیلمبرداری استفاده میشود.
در جدیدترین مورد، توماس پسکت فضانورد آژانس فضایی اروپا که در ایستگاه فضایی بینالمللی حضور داشت با استفاده از یک هدست واقعیت افزوده با اشمید و اعضای گروه پزشکی او گفتوگو کرد. در این گفتوگو فرناندو دی لا پنا لاکا، مدیرعامل شرکت توسعهدهنده نرمافزار هولوپورتیشن، در این ملاقات حضور داشتند.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/