دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

معتمدی: برنامه راهبردی پنج‌ساله دانشگاه علامه طباطبائی تدوین شد

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی دانشگاه با همکاری و همت ۵۵۰ عضو هیئت علمی این دانشگاه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه، افزود: در این برنامه که در حال حاضر مراحل نهایی را طی می‌کند مشخص شده که در افق ۱۴۰۵ قرار است چه کارها و اقداماتی در دانشگاه انجام شود.
کد خبر : 653754
عبدالله معتمدی



‌به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه علامه طباطبائی، این دانشگاه نخستین دیدار و گردهمایی صمیمانه دانشجویان با رئیس دانشگاه را پس از حضوری شدن دوباره آموزش با حضور پرشور دانشجویان در سالن مجموعه ورزشی پردیس مرکزی دانشگاه برگزار کرد.


عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در ابتدای این دیدار ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان به دانشجویان، گفت: خدا را به‌خاطر نعمت سلامتی و حضوری شدن دوباره کلاس‌ها شکر می‌کنیم و امیدوارم که همه ما بتوانیم به خوبی از این فرصتِ دوباره استفاده کنیم. دانشگاه علامه طباطبائی تنها دانشگاه تخصصی علوم انسانی و جزو ۱۳ دانشگاه برتر کشور است. این دانشگاه هر چند مولود انقلاب اسلامی است اما تاریخچه آن به سال ۱۳۳۷ برمی‌گردد و بیش از ۶۳ سال قدمت دارد. این دانشگاه که از ادغام و تجمیع چند مرکز آموزشی ایجاد شده است، در حال حاضر نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو دارد که در ۲۶۴ رشته تحصیلی مشغول به تحصیل هستند.


وی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی دانشگاه با همکاری و همت ۵۵۰ عضو هیئت علمی این دانشگاه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه، افزود: در این برنامه که در حال حاضر مراحل نهایی را طی می‌کند مشخص شده که در افق ۱۴۰۵ قرار است چه کارها و اقداماتی در دانشگاه انجام شود. استادان این دانشگاه در این برنامه با تکیه‌بر ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود، برنامه سال ۱۴۰۱ را به‌طور کامل تدوین کرده‌اند و در حال انجام برنامه راهبردی از ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۵ هستند.


رئیس دانشگاه علامه طباطبائی بیان کرد: امروز از دانشجویان درخواست می‌کنم که به‌عنوان عضوی از این دانشگاه، با توجه به توانایی‌های خود به ما بگوئید که در راستای برنامه راهبردی، اهداف و ماموریت‌های دانشگاه چه کاری می‌توانید انجام دهید. یکی از اهداف دانشگاه بالا بردن برند، اعتبار و نشان دانشگاه علامه طباطبائی بوده تا دانشجویان و استادانی که قرار است در حوزه علوم انسانی تحصیل و تدریس کنند، این دانشگاه را به‌عنوان نخستین انتخاب خود قرار دهند. همچنین سیاست‌گزاران برای دریافت راه‌حل مشکلات جامعه، ابتدا به دانشکده‌های این دانشگاه مراجعه کنند.


معتمدی با اشاره به ظرفیت‌ها و توانایی‌های دانشجویان در راستای مشارکت در تدوین برنامه راهبردی دانشگاه، ادامه داد: دانشجویان مشخص کنند چه کارها و اقداماتی می‌توانند در راستای غنا بخشیدن به این برنامه انجام دهند. همچنین دانشجویان پیشنهاد دهند که چه فعالیت‌ها و برنامه‌هایی می‌توانیم انجام دهیم تا دانش‌آموختگان این دانشگاه بالاترین میزان جذب را در نهادها و سازمان‌های مختلف داشته باشند. چراکه این اتفاق زمانی محقق می‌شود که کتابخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها و مسجد دانشگاه علامه طباطبائی سرشار از حضور گسترده و فعال دانشجویان شده و دانش‌آموختگان ما باسوادترین و با مهارت‌ترین دانش‌آموختگان باشند.


وی با اشاره به ضرورت بهره‌مندی از ظرفیت‌های مختلف دانشجویان، اظهار کرد: دانشجویان با استعدادهای ویژه و منحصر به فردی که دارند می‌توانند با حضور در بخش‌ها و برنامه‌های مختلف علمی، پژوهشی، حضور در المپیادها و مسابقات ملی و بین‌المللی، تشکیل تیم‌های ورزشی، فناورانه و فرهنگی، حضور فعال در مراکز رشد دانشگاه، کمک به تحقق هسته‌های پژوهشی و انتخاب موضوعات جدی برای پایان‌نامه و رساله خود در راستای ارتقا برند و اعتبار دانشگاه نقش‌آفرین باشند. امیدوارم بتوانیم از تمام ظرفیت‌های دانشجویی به‌خوبی استفاده کنیم.


انتهای پیام/۱۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب