وزارت تعاون با دانشگاه الزهرا (س) تفاهمنامه آموزشی و پژوهشی امضا کرد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه الزهرا (س)، جلسه انعقاد تفاهمنامه همکاری معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه الزهرا (س)، در راستای تحقق اهداف مندرج در قانون بخش تعاونی جمهوری اسلامی ایران موضوع ماده ۷۱ قانون بخش تعاونی ا.ج. ۱.۱ سال ۱۳۹۳ و بهمنظور توسعه ملی با کمک به توانمندسازی تعاونگران، مدیران شرکتها و اتحادیههای تعاونی و ارتقای سطح بهرهوری نیروی انسانی در بخش تعاون و افزایش سهم این بخش در اقتصاد کشور، توسعه همکاریهای علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری با حضور مهدی مسکنی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فریده حقبین، سرپرست دانشگاه الزهرا (س)، ابوالفضل شاهآبادی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، محمدصادق کریمی، رئیس مرکز آموزشهای آزاد و مجازی برگزار شد.
مهدی مسکنی در این جلسه با اشاره به ظرفیت تعاونمحور دانشگاه الزهرا اظهار کرد: ارتباط با ۶ دانشکده این دانشگاه در برنامه ما است. طبق بررسی ما وجود ۱۱ هزار تعاونی زنان از مهمترین ظرفیتهای بخش تعاون است و این موضوع مهمی است. ترویج و توسعه فرهنگ تعاون از مهمترین اهداف ما است، ما علاقهمندیم روابط خود را با حوزه و دانشگاه گسترش دهیم و در این مسیر سیاستها و راهبردهای خود را مشخص کردهایم. به شدت علاقهمند به گسترش همکاری با دانشگاه و حوزه برای گسترش فرهنگ تعاون میان فرهیختگان جامعه هستیم.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد: تاکنون با دانشگاههای تهران، قم، علامه طباطبایی و علم و صنعت تفاهمنامهای برای ترویج فرهنگ تعاون امضا کردهایم و امروز نیز در همین راستا تفاهمنامهای را با دانشگاه الزاهرا (س) امضا میکنیم. همچنین تعاونیهای بزرگی داریم از حوزه تولید قطعات خودرو گرفته تا تولید موادغذایی و غیره فعالیت دارند که امیدواریم با ارتباط میان دانشگاه و تعاون این بخش را توسعه دهیم.
وی با بیان اینکه در بخش تعاون، تعاونیهای بسیار بزرگی وجود دارد، عنوان کرد: فرهنگ تعاون در ایران بسیار غنی است و امیدواریم که با همکاری دانشگاهها بهخصوص در بخش تعاونیهای دانشجویی این فرهنگ را گسترش دهیم.
فریده حقبین، سرپرست دانشگاه الزهرا (س) نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه در دانشگاهها ظرفیتهای فراوانی از نیروی انسانی تعلیم دیده و ورود آنها به بخش اشتغال کشور وجود دارد که حضور آنها در بازار کار متاسفانه معضل بزرگی شده است.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیتهای بسیاری در وزارت کار درباره این موضوع وجود دارد، ادامه داد: با توجه به شعار سال که رهبر معظم انقلاب به تمام نهادهای کشور دستور دادهاند و دانشگاه نیز از این امر مستثنی نیست، باید بتوانند در این زمینه نقش خود را ایفا کنند.
سرپرست دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به اینکه ۱۱ هزار دانشجو بعد از فارغالتحصیلی باید بتوانند برای کشور مفید باشند، خاطرنشان کرد: امیدواریم کشور بتواند از هزینهای که برای تعلیم و تربیت این دانشجویان کرده استفاده داشته باشد و گامی در راستای نیاز کشور به نیروی کار و رفع نیاز در این زمینه برداریم.
در پایان این مراسم تفاهمنامه همکاری مشترک بین معاونت امور تعاون و دانشگاه الزهرا (س) از سوی مهدی مسکنی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فریده حقبین، سرپرست دانشگاه الزهرا (س) امضا شد.
گفتنی است؛ همکاری در برگزاری کارگاههای آموزشی مهارتی و اشتغالمحور برای تعاونگران، گسترش آموزشهای مهارتی و کاربردی در حوزههای تخصصی با استفاده از ظرفیتهای دانشگاه، ترغیب و تشویق دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه به تشکیل تعاونیهای دانشجویی، استفاده از ظرفیتهای دانشگاه برای راهاندازی اتاقهای فکر مشترک برای ارائه ایدهها، پیشنهادات اجرایی بهمنظور توسعه، تعاون و بهبود آموزشهای مهارتی و تخصصی و مدیریتی و تدوین و اجرای دورههای آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت آزاد مورد نیاز تعاونگران برحسب نیاز آموزشی (شغل و گرایش تعاونی) از جمله موضوعات مطرح شده در این تفاهمنامه است.
همچنین همکاری در تولید و تأمین محتواهای آموزشی متناسب با نیاز شغلی و آموزش تعاونگران، استفاده از امکانات و تجهیزات آموزشی مستقر در دانشگاه با هماهنگی برای همه تعاونگران متقاضی، تدوینساز و کارهای مشترک برای ترغیب و تشویق تعاونگران به الگوها و مدلهای کسبوکار تعاونی، تشکیل کارگروه تخصصی متشکل از مدیران و متخصصین در سطح ستادی و استانی بهمنظور تدوین و استانداردسازی دورههای آموزشی مورد نیاز تعاونگران و بسترسازی برای بهرهمندی دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه بهمنظور شرکت در وبینارهای آموزشی سراسری نیز بهعنوان محورهای اصلی تفاهمنامه همکاری معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه الزهرا (س) اعلام شده است.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/