به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه علوم پزشکی تهران، این تفاهمنامه در جریان نشست آنلاین با حضور حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، علی اصغر محمدی، سفیر ایران در مالزی، پروفسور Dzulkifli Abdul Razak رئیس دانشگاه بینالمللی اسلامی مالزی، محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه، محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بینالملل دانشگاه، محمد نظام حلیمی، دبیر اول و کاردار سفارت مالزی در ایران و امید سبزواری، مسئول میز همکاریهای علمی دانشگاه با دانشگاهها و مراکز علمی مالزی و سنگاپور به امضا رسید.
حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و ابراز خرسندی از ایجاد فرصتی برای توسعه همکاریهای مشترک با دانشگاه بینالمللی اسلامی مالزی، گفت: انعقاد این تفاهمنامه فصل تازهای از تعاملات دو مجموعه در زمینههای آموزش، پژوهش، تکنولوژی و تبادل اطلاعات خواهد بود.
قناعتی با معرفی اجمالی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخشی از ظرفیتها و توانمندیهای این مجموعه تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران توانایی تأمین بیش از ۹۰ درصد از نیاز پزشکی کشور را با همراهی دانشکده داروسازی و شرکتهای داروسازی دارد.
وی با اشاره به همکاری موفق دانشگاه با شرکتهای دانشبنیان، اظهار داشت: ما در آینده نزدیک شهر علم شهید سردار قاسم سلیمانی را افتتاح خواهیم کرد که بیش از یک هزار شرکت دانشبنیان در زمینههای پزشکی و تکنولوژی را پوشش میدهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مقوله تحریمهای ظالمانه علیه ایران و تأثیر آن بر دسترسی به امکانات و تجهیزات موردنیاز علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: در این راستا تاکنون تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز از جمله دوربین اسکن هستهای قلب، دستگاههای جراحی، دستگاه رهیابی عصبی (Neuronavigation) در داخل تولید و حتی به برخی کشورها نیز صادر شده است.
وی با اشاره به ساخت ربات جراحی سینا در کشور به عنوان یکی از جدیدترین و به روزترین این دستگاهها، یادآور شد: این ربات که تاکنون دو نمونه آن به اندونزی صادر شده در دستهبندی آمریکایی از نوع داوینچی قرار میگیرد و به اذعان کارشناسان خبره این کشور، به لحاظ کیفیت قابلیت رقابت با نمونه آمریکایی را دارد.
قناعتی با بیان اینکه در قرآن کریم مقوله دانش از اهمیت ویژهای برخوردار و تأکید بسیاری بر آن شده است، اظهار داشت: وظیفه همه مسلمانان است که از دستورات اسلام تبعیت کنیم و امید دارم با همکاری دو دانشگاه بتوانیم وضعیت بهتری را به لحاظ پزشکی و سلامت برای کشورهای اسلامی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به پیشی گرفتن برخی کشورهای غیراسلامی به لحاظ تکنولوژی از کشورهای اسلامی، افزود: این وظیفه ما است که با تلاش بیشتر، به بالاترین سطح از پیشرفت دست یابیم. در این میان همکاریهای بینالمللی میان کشورهای اسلامی بهترین ابزار برای رشد و اعتلای قابلیتها و توانمندیهای موجود خواهد بود.
انتهای پیام/۴۰۴۰/