فرمانده نیروی دریایی سپاه: موشک زیرآبی سپاه سلاحی خاص است که آمریکا نمیتواند نادیده بگیرد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، دریادار علی فدوی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۹ سپاه که در تنگه هرمز و خلیج فارس برگزار شد، اظهار داشت: ما به سلاحهای جدید و استراتژیک با ویژگیهای خاصی دست یافتهایم و به رغم اینکه آمریکا میگوید از این سلاحها نگران نیست ولی نمیتواند نگرانی خود را مخفی کند.
فدوی با اشاره به موشک جدید زیرآبی به سطح نیروی دریای سپاه اظهار کرد: سلاح جدیدی که ما در مانور اخیر آزمایش کرد یک سلاح راهبردی و خاص است و آمریکاییها نمیتوانند قدرت و توان این سلاح را نادیده بگیرند.
وی افزود: آمریکاییها اکنون پایینترین سطح حضور خود را در خلیج فارس نسبت به سالهای گذشته دارند. آنها در زمان جنگ کویت یک میلیون نفر نیرو در منطقه داشتند که الان این رقم به حدود ۲۶ هزار نفر با توان لجستیکی کمتر رسیده است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه در برنامه گفتوگوی ویژه شبکه العالم، با اشاره به حضور آمریکاییها در خلیج فارس گفت: آنها به محض اینکه وارد خلیج فارس میشوند سعی میکنند صدها متر از نیروهای ایرانی فاصله بگیرند و این در حالی است که نیروهای ما به طور کامل آنها را رصد میکنند.
سردار فدوی تاکیدکرد: آمریکاییها نمیتوانند وارد مسیرها یا کانالهای که ما داریم شوند از طرفی ما برای رفتوآمد شروطی تعیین کردیم تا عبور کشتیهای آنها ضرری برای ما نداشته باشد.
وی ادامه داد: سپاه به صورت شبانهروزی منطقه را رصد میکند و با وجود اینکه تنگه هرمز و خلیج فارس یک منطقه تحت کنترل بینالمللی است ولی آمریکاییها میدانند در شرایطی نیستند که بتوانند ایران را از سوی خلیج فارس تهدید کنند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: ما قدرت کافی را داریم که تنگه هرمز را باز نگه داریم و از این رو به جهانیان کمک میکنیم اما آمریکاییها به دنبال بحرانآفرینی و مشکلسازی در تنگه هرمز هستند. همانطور که این کار را در افغانستان و عراق انجام دادند.
دریادار فدوی در خصوص موضوع سیاست خارجی و همزمانی آن با برگزاری رزمایش گفت: جمهوری اسلامی ایران نهاد و ساختار متحدی دارد که هر کسی مسئولیت خود را ایفا میکند و این مذاکرات هیچ ارتباطی به مانور اخیر نداشته است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه در پایان اظهار کرد: ما هر چه که لازم داریم در سپاه تولید میکنیم و تقویت شناورهای تندرو و تجهیزات مورد نیاز آن و سلاحهای کلاسیک دریایی در برنامه ماست.
انتهای پیام/