دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 بهمن 1394 - 12:14

معاون اول رئیس جمهوری: پارس‌جنوبی باید در دولت یازدهم به بهره‌برداری کامل برسد

معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: باید تلاش کنیم فازهای مختلف پارس جنوبی که مهم‌ترین و بزرگترین پروژه ملی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است، تا پایان دولت یازدهم به بهره‌برداری کامل برسد.
کد خبر : 64941

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به توانمندی و ظرفیت‌های موجود نیروهای مسلح در امر سازندگی کشور، اظهار کرد: باید سازوکار مناسب و چارچوب دقیقی برای نحوه‌ی همکاری و بهره‌مندی از توانمندی‌های نیروهای مسلح تعیین شود.


معاون اول رئیس‌جمهوری با تاکید براینکه ظرفیت‌ها و توانمندهای موجود نیروهای مسلح نباید نادیده گرفته شود، تصریح کرد: در حال حاضر پیمانکار برخی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین پروژه‌های کشور قرارگاه خاتم‌الانبیاء است و این قرارگاه تا‌کنون طرح‌های متعددی را در بخش نفت، گاز و آب به اجرا رسانده است.


وی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت‌های نیروهای مسلح در تحقق اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح و به‌خصوص قرارگاه خاتم‌الانبیاء از امکانات، ماشین‌آلات و توان علمی و مهندسی خوبی برخوردار هستند که باید از این امکانات در جهت سازندگی و توسعه‌ی کشور استفاده شود.


جهانگیری همچنین بر لزوم تامین منابع مالی برای تکمیل فازهای پارس جنوبی تاکید کرد و گفت: منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس نیز باید هرچه زودتر تامین شود تا شاهد فعالیت کامل این پالایشگاه و تامین بنزین مورد نیاز کشور باشیم.


در این جلسه که با دستور کار بررسی استفاده از توانمندی‌های نیروهای مسلح برگزار شده بود، فرمانده‌ی قرار‌گاه خاتم‌الانبیاء نیز گزارشی از پروژه‌های در دست اجرا، میزان پیشرفت مگاپروژه‌های ده گانه قابل بهره‌برداری تا پایان دولت یازدهم، مصادیق فعالیت‌های قرارگاه در عرصه‌های مختلف کاری در راستای کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی و مرتبط با عرصه‌های فعالیت قرارگاه و نیز پروژه‌های اولویت‌دار کشور در زمینه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، آب، راه و ترابری، صنعت و معدن و ارتباطات ارائه کرد.


در این نشست که وزرای نیرو، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نفت، اموراقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، راه و شهرسازی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، معاونین رئیس‌جمهوری در امور اجرایی و مجلس، مشاور رئیس‌جمهور در امور اقتصادی و رئیس هیات عامل صندوق توسعه‌ی ملی نیز حضور داشتند، نماینده‌ ارتش جمهوری اسلامی ایران هم گزارشی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ارتش در امر سازندگی کشور ارائه کرد و با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از توانمندی نیروهای مسلح، از آمادگی ارتش برای همکاری در جهت عمران و آبادانی کشور خبر داد.


در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر درباره راهکارهای بهره‌گیری از توانمندی نیروهای مسلح در جهت سازندگی کشور، مقرر شد کمیته‌ای با عضویت چند نفر از وزراء و دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تشکیل و ساز و کار و چارچوب دقیقی برای چگونگی مشارکت نیروهای مسلح در عمران و آبادانی کشور به گونه‌ای که فضای فعالیت بخش خصوصی محدود نشود، تعیین گردد.


در پایان این نشست، گزارشی از سوی دبیرخانه ستاد فرماندهی اقصاد مقاومتی درباره برگزاری اولین کنگره سالانه اقتصاد مقاومتی ارائه و اعلام شد که هدف از برگزاری این کنگره یک روزه، اطلاع رسانی و تبیین برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته از سوی دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی خواهد بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب