شناسایی ۲۰۰ ایده در رویدادهای استارتآپی دانشگاه آزاد اسلامی فارس
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیراز، محمدرضا قائدی در آخرین نشست رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در سال ۱۴۰۰ از مراکز و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس خواست تا با برنامهها و محورهای مختلف رویداد ملی گام دوم را در اولویت امور دانشگاهی خود قرار دهند.
بیشتر بخوانید:
رقابت گروهها، هستههای پژوهشی و آزمایشگاهی استان لرستان
وی با اعلام انتخاب و شناسایی بیش از ۲۰۰ ایده در رویدادهای استارتآپی و ایده آرای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و شناسایی ۳۱ چالش فناورانه در رویداد چالش فناوری عنوان کرد: حرکتهای ایجاد شده با عنوان رویداد ملی گام دوم محدود و منحصر به یک مقطع زمانی نخواهد بود و این مسیری است که تداوم خواهد داشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس عنوان کرد: ورود به مسائل شهری و منطقهای، افزایش درآمدهای غیرشهریهای و تبدیل شدن به دانشگاه نسل چهارم در گرو توجه به زیرساختهای پژوهشی و اراده اعضای هیئت علمی در ارائه ایده، ارزیابی و غنابخشی به آنها در رویدادهای استارتآپی است.
قائدی افزود: تاکنون بیش از ۵۰۰ ایده در رویدادهای مختلف واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس ارائه شده و از میان آنان ۲۰۲ مورد برای حضور در رویداد استانی منتخب شدهاند.
وی تبیین کرد: هنوز منتظر دریافت نتایج و مشارکت بیشتر برخی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هستیم و انتظار میرود در فرصت محدود باقیمانده این آمار افزایش پیدا کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تشریح کرد: تاکنون بیش از ۲۵۰ هسته پژوهشی، زیرساخت آزمایشگاهی و ۳۰ شرکت خلّاق و فناور برای ثبت در سامانه رویداد ملی گام دوم شناسایی شدهاند.
قائدی متذکر شد: همچنین در چالش فناوری که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و شرکت شهرکهای صنعتی فارس و فن بازار منطقهای فارس برگزار شد ۳۱ نیاز فناورانه شناسایی شد.
وی، مراکز و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را به افزایش مشارکت اعضای هیئت علمی در رویداد «نوروز فناورانه» دعوت کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تشریح کرد: در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی که ۷ فروردین ۱۴۰۱ بهصورت آنلاین برگزار میشود، مشاوران برجسته کشوری در حوزه کارآفرینی حضور پیدا خواهند کرد و راهبریهای لازم توسط تیم منتورینگ انجام خواهد شد.
قائدی تبیین کرد: حضور در چنین رویدادهایی دانشجویان و اعضای هیئت علمی را به فضای بازار نزدیکتر و اصول ایجاد کسب و کار را به آنها منتقل میکند تا با اطمینان بیشتر و ریسک کمتر بتوانند ایدههای فناورانه خود را که منطبق بر نیازهای جامعه و صنعت است عملیاتی کنند.
وی همچنین از برگزاری جلسات با صنایع مختلف، کارخانجات مخابراتی و شهرکهای صنعتی خبر داد و با بیان اینکه برای جذب اسپانسر گامهای خوبی برداشته و از سوی دیگر رادیو رویداد با هدف ترویج و تبیین رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شده است، خواستار انتشار برنامههای این پادکست با زمانبندی مشخص شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/