دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اعطای ۲ میلیارد تومان گرنت برای توسعه فناوری شبیه‌سازی آموزش پزشکی

مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی در راستای حمایت از توسعه فناوری شبیه‌سازی در آموزش علوم پزشکی مبلغ ۲ میلیارد تومان گرنت در نظر گرفت.
کد خبر : 645802
چهارمین آزمون مستقل دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به‌دنبال انتشار فراخون شرکت در توسعه شبیه‌سازی در آموزش پزشکی، مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی در راستای حمایت از توسعه فناوری شبیه‌سازی در آموزش علوم پزشکی مبلغ ۲ میلیارد تومان گرنت در نظر گرفته است. به همین منظور داوطلبان می‌توانند طرح توجیهی خود را تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ در کمیته آموزش مجازی روی سامانه نصر مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی به آدرس https://rms.nasrme.ac.ir بارگذاری کنند.


بر اساس این گزارش، طرح استفاده از تکنولوژی شبیه‌سازی در آموزش علوم پزشکی باید بتواند به ارتقای مهارت فراگیران بیانجامد. لازم است در اجرای پروژه از نظرات کاربران بالقوه (فراگیران، مدرسان، مدیران اجرایی ترجیحا شامل متخصص بالینی) در پروژه استفاده شود. یک عضو هیئت علمی (آشنا با شبیه‌سازی) و تیم فنی/ مهندسی مجرب باید بر طراحی به‌منظور تضمین بررسی تکنولوژی و تطابق آن با کریکولوم نظارت داشته باشد. به‌علاوه باید در خصوص چگونگی فرآیند مشارکت، تعداد کاربران مشارکت‌کننده که در خلق ایده‌های طراحی و ایجاد تصمیمات طراحی نقش خواهند داشت تصمیم‌گیری شود.


تشکیل تیمی متشکل از گروه‌های مختلف ذی‌نفع با ایجاد امکان تبادل تجربیات و به اشتراک‌گذاری دانش زیرساخت‌های موجود محلی منجر به بارش فکری در خصوص ایده‌ها توسط آن‌ها و شکل‌دهی به محتوای آموزش مبتنی‌بر تکنولوژی می‌شود. نتایج این بحث‌ها باید خلاصه و منتشر شود و در دسترس جامعه دانشگاهی قرار گیرد. طراحی با حضور ذی‌نفعان مختلف می‌تواند منجر به ایجاد نوآوری شود و در نهایت موجب تطبیق سریع و اثربخش تکنولوژی آموزشی در مراقبت‌های بهداشتی درمانی می‌شود. نوع شبیه‌سازی Mixed Reality (MR) یا واقعیت ترکیبی، Augmented Reality (AR) یا واقعیت افزوده و virtual Reality (VR) یا حقیقت مجازی می‌تواند باشد.


گفتنی است، اینکه تکنولوژی شبیه‌سازی برای آموزش چه مهارت‌هایی مانند آموزش آناتومی و فیزویولوژی، تمرین مهارت‌های ارتباط موثر با بیمار، ارتقای استدلال و مهارت‌های بالینی، گسترش علوم دارویی و سلولی _ مولکولی، بهبود تکنیک‌های حوزه دندان‌پزشکی یا سایر موارد کاربرد دارد نیز باید در طرح مشخص باشد. ضرورت، بررسی نیاز و مشکل یادگیری، چرایی پیشنهاد تکنولوژی موردنظر، ارزیابی کامل از موضوع، طراحی کلی و پلتفرم ارائه تکنولوژی پیشنهاد شده و برون‌دادهای استفاده از تکنولوژی، هزینه‌های اجرای طرح تا زمان تحویل و همچنین بهره‌برداری همه باید در طرح موردنظر، مشخص باشد.


انتهای پیام/۱۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب