دیدار نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و اداره پزشکی قانونی چگونه گذشت؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ایلام در راستای تأکید دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و بهروز ناصری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام مبنی بر تعامل دانشگاه و اعضای هیئت علمی با «حرفه، صنعت و جامعه» مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه، نشستی با حضور نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در محل پزشکی قانونی استان ایلام برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
انعقاد تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی و پزشکی قانونی استان بوشهر
در این نشست که به میزبانی مهرشاد طهماسبی رئیس پزشکی قانونی استان ایلام برگزار شد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و نمایندگان رشتههای حقوق، روانشناسی، شیمی، ژنتیک، آمار، اداره ارتباط با صنعت و رئیس مرکز تحقیقات علوم قرآن و حدیث دانشگاه به معرفی تواناییهای علمی، آزمایشگاهی و منابع انسانی دانشگاه پرداختند.
مدیرکل پزشکی قانونی استان ایلام هم در این نشست با اشاره به مأموریت پزشکی قانونی بهعنوان یک نهاد مستقل زیرنظر قوه قضائیه اظهار کرد که معاینه اجساد بخش کوچکی از فعالیتهای این مجموعه بوده و معاینات زنان و مردان، معاینات روانپزشکی، سقط جنین، بالینی و ... از دیگر فعالیتهای این مرکز است.
مهرشاد طهماسبی، امکان ارائه آمار برای متخصصان جامعهشناسی، روانشناسی و سایرین را برای آسیبشناسی موضوعات امکانپذیر دانست و عنوان کرد: با توجه به مأموریتهای حاکمیتی این مجموعه برخی فعالیتهای خاص در اختیار مراکزی همچون مؤسسه دادپزشک است.
وی با ابراز خرسندی از تعامل با جامعه دانشگاهی، همکاری با متخصصان حوزههای مختلف را راهی برای تکامل هر سازمان برشمرد.
مدیرکل پزشکی قانونی استان ایلام به مطلوبیت ارائه خدمات، پژوهشهای کاربردی، بررسی آمارها، روند تغییرات و پیشبینیهای بعدی، ارائه راهکارهای مناسب برای موضوعاتی مانند تصادفات، نزاع و آسیبهای اجتماعی، همکاری آزمایشگاهی با دانشگاه، پایاننامههای دانشجویی مرتبط و تهیه انیمیشنهای آموزشی جلوگیری از وقوع جرم نیز اشاره کرد.
دانشگاه باید محور حل مسئله باشد
استادیار روانشناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام هم با اشاره به نقش آموزش، پژوهش و دانشگاهها در «صنعت، جامعه و زندگی» مردم به ظرافتهای علوم رفتاری و ارتباط آنها با عملکرد افراد درباره مسائل روانشناسی مواردی را ارائه کرد.
شهرام مامی متذکر شد: دانشگاه و دانشگاهیان همواره آماده رفع مشکل بوده و پای کار هستند.
حسین پیمان استادیار شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام نیز بر ضرورت ارتباط مؤثر دانشگاه و جامعه و تشکیل کمیته یا شورای مشترک دانشگاه و پزشکی قانونی تأکید کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام هم با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با بیش از یکمیلیون دانشجو و ۳۰ هزار عضو هیئت علمی و فضای فیزیکی به سابقه فعالیت این دانشگاه در استان ایلام اشاره کرد.
رحمتالله محمدیپور افزود: با کمک ۲۰۰ عضو هیئت علمی تماموقت در رشتههای مختلف و بیش از این تعداد کارمند متعهد، بیش از ۶ هزار دانشجو که نزدیک به نیمی از آنها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند، آزمایشگاههای مجهز، اماکن ورزشی، مرکز رشد، سرای نوآوری، مراکز تحقیقاتی، کارگاههای کامپیوتر، لابراتوار زبان، مهمانسرا، سامانههای اینترنتی مناسب، اماکن آموزشی کافی، کتابخانهها، اماکن فرهنگی، سلف سرویس و ... با دسترسی مناسب در سطح شهر فضایی را فراهم کرده که مردم با بهرهگیری از تسهیلات بسیار مناسب و بیسابقه بانکی به تحصیل میپردازند.
وی با اشاره به سیاستهای ارتباط با «صنعت، جامعه و دانشگاه» برای حل بحرانها و معضلات اعلام کرد: دانشگاه باید محور حل مسئله و تلاش استادان برای نقشآفرینی در «حرفه، صنعت و جامعه» باشد.
عقد موافقتنامه همکاری و تشکیل کمیته مشترک پزشکی قانونی و دانشگاه از مهمترین موضوعات این نشست بود.
مطالعات مربوط به رابطه ژنها و نژادهای مختلف، امکان بررسی نمونههای ژنی در آزمایشگاههای دانشگاه، بهکارگیری آمارهای واقعی در پژوهشها، متاورس و تغییرات بنیادی در علوم، آیندهپژوهی رویدادها، تیمهای متخصص مشاور دانشگاهی، استفاده از آمار در موارد متعدد پژوهش و فناوری، رجیستری در علوم پزشکی، طرحهای پژوهشی کاربردی و ... از جمله مواردی بود که در این نشست مشترک چندساعته توسط آرش نادمی استادیار آمار، احمد مؤمنی استادیار حقوق، اختر سلطانی استادیار الهیات، علیرضا رنگین استادیار فیزیولوژی و جواد فیضاللهی استادیار مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/