کاوشگر خورشیدی پارکر اولین تصاویر نور مرئی زهره را میگیرد/ سیارهای مرموز و پنهان
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «نیواطلس»، کاوشگر خورشیدی پارکر سریعترین فضاپیمای روباتیک است که با سرعت ۷۰۰ هزار کیلومتر بر ساعت حرکت میکند. این فضاپیما سومین پرواز خود را در اطراف سیاره زهره داشت و اولین تصاویر نور مرئی زهره را نیز میگیرد. ویژگیهای سطحی سیاره زهره که توسط کاوشگر خورشیدی پارکر گرفته شد، مطابق با ویژگیهای ثبتشده توسط مأموریت ماژلان است. ماژلان اولین فضاپیمای میانسیارهای بود که مأموریت خود را توسط شاتل فضایی آغاز کرد.
کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا برای مطالعه خورشید از فاصله نزدیک طراحی شده است، اما با جمعآوری اولین تصاویر از سطح سیاره زهره دانشمندان بسیار متحیر شدند. سیاره زهره از نظر اندازه و مکان به زمین بسیار شبیه است و گاهیاوقات آن را همزاد زمین مینامند. سیاره زهره از زمان اختراع اولین تلسکوپ برای دانشمندان بسیار مرموز بوده است، زیرا سیاره زهره برخلاف ماه یا مریخ در ابرهای غلیظی پوشانده شده است که سطح آن را از چشم غیرمسلح پنهان میکند.
تا زمانیکه مأموریت ماژلان ناسا در دهه ۱۹۹۰ با پرتوهای راداری از میان ابرها کاوش کرد و اولین نقشه جهانی را نیز تهیه نمود، سیاره زهره به یک راز مرموز تبدیل شده بود. زمانیکه کاوشگر خورشیدی پارکر سدر سومین پرواز خود تصاویری از سیاره زهره گرفت وضعیت در جولای ۲۰۲۰ تغییر کرد.
تصاویر جدید نهتنها از نظر فنی بسیار چشمگیر هستند، بلکه ارزش علمی بسیار بالایی برای دانشمندان دارد. چنین تصاویری میتواند در مأموریتهای بعدی برای کسب اطلاعات بیشتر درباره زمینشناسی سطح سیاره زهره برای دانشمندان مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/