ناسا ایستگاه بینالمللی را ۲۰۳۰ از مدار خارج میکند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، طبق جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی ناسا بودجه ایستگاه بینالمللی فضایی تا سال ۲۰۳۰ به پایان رسیده و این فضاپیمای غولپیکر در سال ۲۰۳۱ از مدار خارج میشود.
مدیران ناسا خارج شدن ایستگاه بینالمللی فضایی از مدار را به خاموش شدن فانوسی در کیهان توصیف کردهاند. در بیش از دو دهه اخیر تعداد زیادی از دانشمندان آزمایشهای متعددی در این فضاپیما انجام داده و نتایج این آزمایشها تأثیر شگفتانگیزی در افزایش آگاهی انسانها از فضای خارج از کره زمین داشته است. ساخت ایستگاه بینالمللی فضایی حاصل همکاری روسیه، کانادا، آمریکا، ژاپن و آژانس فضایی اروپا است و به نظر میرسد حالا هر کدام از این کشورها باید به فکر راهاندازی ایستگاه تحقیقاتی جدیدی در منظومه شمسی باشند.
طبق پیشبینی مراکز تحقیقاتی ایستگاه بینالمللی فضایی پس از خارج شدن از مدار در اثر فشار جو کره زمین متلاشی میشود و قسمتهایی از این فضاپیما نیز در اقیانوس آرام سقوط میکند. در حقیقت ناسا میخواهد قبل از آغاز پروژه e.Deorbit ایستگاه بینالمللی فضایی را از مدار خارج کند. در این پروژه آژانس فضایی اروپا قصد دارد با استفاده از ابزارهای مختلف اقدام به جمعآوری و نابودی گسترده زبالههای فضایی کند.
بیشتر بخوانید:
زخم التیامناپذیر موشکها بر سینه ماه/ وقتی ماه نیز از آسیبهای بشر در امان نیست
از طرفی ناسا میخواهد به زودی تجاریسازی مدارهای قابل استفاده برای ماشینهای تحقیقاتی را آغاز کرده و با همکاری بخش خصوصی جایگزینی مناسب برای ایستگاه بینالمللی فضایی معرفی کند. راهاندازی اولین هتل فضایی، نخستین ایستگاه فضایی پرواز آزاد و سرویسهای فیلمبرداری و عکاسی در فضا تعدادی از برنامههای تجاری ناسا با همکاری بخش خصوصی است.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/