پپتیدهای زیست فعال جایگزین آنتیبیوتیکهای محرک رشد
نصیر لندی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شهرکرد از پپتیدهای زیست فعال بهعنوان جایگزینی مناسب برای آنتیبیوتیکهای محرک رشد در تغذیه و پرورش طیور خبر داد و اظهار کرد: در زمینهٔ اثربخشی پپتیدهای زیست فعال مشتقشده از تخم پنبه بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فعالیت ضداکسندگی تام سرم خون، فعالیت ضداکسندگی دستگاه گوارش، جمعیت میکروبی ایلئوم، توسعه دستگاه گوارش و میزان ترشح زیموژن ها در جوجههای گوشتی و مرغان تخمگذار فعالیت میکنیم و نتایج حاصل از پژوهشها را در مجلات علمی معتبر منتشر میکنیم.
بیشتر بخوانید:
پذیرش نخستین محقق پسادکتری در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد
نخستین پژوهشگر پسادکتری واحد شهرکرد در چه زمینههایی فعال است؟
نخستین پژوهشگر پسادکتری در رشته مهندسی علوم دامی-گرایش تغذیه دام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: تحقیقات در بخش مرغان تخمگذار با مشاوره و همراهی فرشید خیری عضو هیئت علمی گروه کشاورزی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد از ابتدای امسال آغاز و نتایج آن منتشرشده است.
لندی افزود: پژوهش در بخش جوجههای گوشتی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ انجامشده است و نتایج حاصل از این پژوهش بهزودی در مجلات معتبر به چاپ میرسد.
این مدرس و پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد مطرح کرد: نتایج حاصل از این تحقیقات نشان میدهد پپتیدهای زیست فعال جایگزین مناسبی برای آنتیبیوتیکهای محرک رشد است و استفاده از این ترکیبات در تغذیه طیور به تولید پروتئین حیوانی سالمتر کمک میکند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/