برنامههای معاونت زنان به مناسبت دههفجر
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، شهیندخت مولاوردی در نشست خبری به مناسبت سیوهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: در ایام بزرگداشت دهه فجر 29 استان و 23 دستگاه اجرایی برنامههای پیشنهادی خود را به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ارسال کردهاند که براین اساس برنامه دستگاههای اجرایی در حوزه ستادی، 2590، در استانها 73447 و در مجموع 76037 برنامه در کل کشور برگزار خواهد شد. از میان دستگاههای اجرایی سازمان بسیج جامعه زنان، وزارت ورزش و جوانان، وزارت آموزش و پرورش و در استانها، استان فارس بیشترین برنامهها را به خود اختصاص دادهاند که البته بیشترین فعالیت مربوط به مراسم جشن و همایش، برنامه اطلاعرسانی و مسابقه است.
وی افزود: 17 بهمنماه با عنوان روز انقلاب اسلامی، تحکیم بنیان خانواده، جوانان و سبک زندگی ایرانی – اسلامی نامگذاری شده است و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران اقدام به برگزاری همایش ملی اعتدال، زنان و توسعه میکند. همچنین روز 18 بهمن با نام انقلاب اسلامی، معنویتگرایی، حاکمیت ارزشها، فرهنگ و تمدن اسلامی نامگذاری شده است.
مولاوردی با اشاره به منتخبی از برنامههای پیشنهادی دفاتر امور زنان و خانواده سراسر کشور (دستگاههای اجرایی ملی و استانی) گفت: اجرای طرح آموزشی (سبا و سما) سلامت بانوان ایرانی و سلامت مردان ایرانی، فراخوان جمعآوری آثار و اسناد وقایع انقلاب اسلامی با نام «قاب 57»، رونمایی از نرمافزار «زن ایرانی» و اجرای طرح ملی دانشافزایی و توانمندسازی فرهنگی زنان سرپرست خانوار در قالب اردوهای یکروزه از برنامههای این معاونت در دهه فجر است.
مولاوردی همچنین به برگزاری چندین نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برگزاری دو نمایشگاه هنرهای تجسمی، برگزاری نمایشگاه توانمندی زنان روستایی و عشایر با همکاری دستگاههای اجرایی و تشکلهای مردمنهاد، برگزاری نمایش زنده پوشش اسلامی و برگزاری دومین نمایشگاه ملی مد و لباس اسلامی- ایرانی در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب از برنامههای فرهنگی معاونت زنان در دهه فجر است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: نقش زنان در پیروزی انقلاب مورد اذعان همگان است و حتی تا این حد که زنان بیشتر از مردان در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند و پس از آن نیز در دورههای مختلف شاهد تاثیرگذاری و نقشآفرینی زنان بودهایم.
وی به انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران دیدگاههای بلندی در حوزه مشارکت زنان داشتند به طوری که تاکید داشتند «زنان باید در مقدرات اساسی کشور دخالت کنند» بنابراین امیدواریم با اجرای تدابیر لازم انتخابات رقابتی، مشارکت حداکثری و شور و نشاط سیاسی در کشور برگزار شود و زنان به پیروی از دیدگاه حضرت امام(ره) در انتخابات شرکت کنند.
مولاوردی با اشاره به شرایط پساتحریم گفت: امروز یکی از چالشهای مهم کشور مباحث اقتصادی است و امیدواریم از ظرفیت موجود برای خلق حماسه اقتصادی استفاده کنیم و از این فرصت در مسیر تعالی و توسعه کشور بهرهمند شویم. زیرا معتقدیم زنان میتوانند پیشگامان توسعه کشور باشند.
انتهای پیام/