برگزاری کارگاه آموزشی معارف مهدویت ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پژوهشکده قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی این پژوهشکده با همکاری دفتر توانمندسازی و مهارتهای کاربردی در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی معارف مهدویت نموده است. این کارگاه به مدت ۱۶ ساعت (در قالب ۸ جلسه ۲ ساعته) طی روزهای دوشنبه هر هفته از تاریخ ۴ بهمنماه لغایت ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور استادان بنام و مبرز در حوزه مهدویت به صورت مجازی و برخط با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی برگزار میشود.
نخستین جلسه کارگاه آموزشی معارف مهدویت با عنوان «کارکردهای تربیتی باورداشت مهدویت» و سخنرانی علیرضا هزار و با حضور حدود ۵۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی، استادان و کارمندان و محبان حضرت ولی عصر (عج) با همکاری واحد الکترونیک به صورت مجازی برگزار شد.
هَزار پیش از ورود به بحث با اشاره به روایت «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة» این حدیث را از محوریترین روایات نبوی در بحث مهدویت دانست و با اشاره به انواع نظارت مثل نظارت دیکتاتوری یا نظارت قانونها بر افراد، نظارت امام زمان علیهالسلام را بر انسانها را شبیه نظارت مشفقانه والدین نسبت به فرزندشان همراه توصیف کرد.
این پژوهشگر و مدرس دانشگاه زندگی عملی انسانِ معتقد به امام زمان علیهالسلام با کسی که این باور را ندارد متفاوت دانست و در ادامه بر وظیفه والدین در معرفی امام زمان علیه السلام به فرزندانشان تأکید کرد.
هزار در پایان برای جمعبندی مطالب خویش انتظار را اینگونه تعریف کرد: انتظار یعنی سوختن دل شیعه از فراق پدر معنویاش و بکار گیری تمام تلاش خود در زندگی فردی و اجتماعیش برای پیش بردن باورداشت مهدوی به نحوی که آثار و کارکردش نمود داشته باشد، به عبارت دیگر منتظر از سویی جانش اخگر است از غیبت ولی عصر (عج)، و از سوی دیگر تمام تلاشش، زینت بودن برای امام زمان است و طوری عمل کند که بتواند به امام زمانش بگوید: آیا راضی شدی؟ آیا وفا کردم؟
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/