وی افزود: من معتقد نیستم که باید ۱۰ سال صبر کنیم تا دوره مدیریت بعدی رسانه ملی فرا برسد. همین امروز هم می توان تعامل منطقی و درستی را بین سینما و تلویزیون برقرار کرد. اگر هدف خدمت به فرهنگ و هنر کشور باشد، می توان به نقاط مشترک فراوانی رسید. سینما یکی از ابزارهای پیشرو در حوزه فرهنگ و هنر است و نمی توان نسبت به آن بی تفاوت بود.
تلویزیون سالی کمتر از ۵ فیلم سینمایی ایرانی میخرد
ایل بیگی با ابراز تاسف از اینکه تلویزیون خود را رقیب سینما می داند، بیان کرد: این رقابت اصلا درست نیست و باید بدانیم در کشور ما این دو رسانه مکمل هم هستند گرچه در حوزه فرهنگسازی هر یک پتانسیل و سازوکار خود را دارد که باید در جهت رشد و ارتقای فرهنگ به هم کمک کنند. تلویزیون امکان بسیار خوبی در اختیار دارد و سینمای ایران می تواند در سال ۱۵۰ فیلم که مورد نیاز تلویزیون است فراهم کند ولی تلویزیون سالی کمتر از ۵ فیلم بیشتر نمی خرد.
این مدیر سینمایی با اشاره به اینکه تلویزیون باید با سینما مهربانتر باشد درباره پخش تیزرهای تبلیغاتی فیلم ها در شبکه های خارجی عنوان کرد: برای مبارزه جدی تر با این اقدام می طلبد که شرایط در داخل کشور مطلوب تر شود. من غیرقانونی بودن این جریان را رد نمی کنم ولی معتقدم قبل از آن نیاز است شرایطی فراهم آوریم تا رسانه ملی به آثار سینمایی اهمیت دهد و برای معرفی آثار سینمایی امکان بیشتری فراهم کند.
تلویزیون تواناییهای سینما را نادیده میگیرد
وی ادامه داد: واقعا نمی دانم چرا تلویزیون با سینما مهربانی نمیکند؛ این برای من قابل درک نیست. امروزه بیش از پیش از صنعت سینما بهره می گیریم و در همه حوزه ها فیلمسازان خوب داریم و جزو معدود کشورهایی هستیم که فقط محصولات خودمان را در سالن های سینما نمایش می دهیم. ما پتانسیل های بالایی در حوزه سینما داریم که تلویزیون سعی در نادیده گرفتن شان دارد.
ایل بیگی بیان کرد: گرانی تبلیغات شهری و موانعی که تلویزیون سر راه فیلم ها می گذارد گاهی شرایط را به سمتی می برد که سینماگران به شبکه های خارجی متمایل می شوند. تلویزیون های غیر ملی درهایشان را به سمت سینمای ما باز کرده اند و حتی حاضر به تبلیغ رایگان هستند ولی ما نباید چنین اجازه ای بدهیم، اما این اجازه ندادن با زور نیست بلکه باید امکانی فراهم کنیم که سینماگران تلویزیون را محل امنی برای خود بدانند.
حمایت فقط پخش چند تیزر نیست
وی گفت: هر موقع تلویزیون با سینما مهربانتر شد و این رسانه وظایفش در قبال سینما را به شکل درست انجام داد آن موقع می توان مصمم تر با متخلفان برخورد کرد. فقط هم مساله پخش چند تیزر نیست حمایت باید همه جانبه باشد. این تیزرها میان حجم وسیع برنامه ها و تبلیغات تلویزیونی گم می شود و هیچ نمایی ندارد.
معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی درباره سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر نیز گفت: من همه فیلم ها را دیدم و امسال به نظرم شاهد رشد و موفقیت های زیادی در این حوزه هستیم. ظرفیت جشنواره فیلم فجر محدود است و طبیعتا تعداد محدودی می توانند در این رویداد شرکت کنند و مثل همه این سال ها بسیاری از آثار هم فرصت حضور پیدا نکردند.
وی در پایان اشاره کرد: در کنار حضور پیشکسوتان، جوانانی هم هستند که با آثار قابل توجهی در جشنواره حضور دارند. امیدوارم امسال شاهد جشنواره درخشانی باشیم. تا جایی که من در جریان هستم آثار خوب و متنوعی داریم که علاوه بر محتوای غنی تولید پرزحمتی هم داشته اند به همین دلیل در انتخاب هم کار را برای ما دشوار کرده بودند.