دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نشست مسئول نهاد رهبری در استان تهران با هیئت‌رئیسه واحد تهران شمال

نشست مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان تهران با هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.
کد خبر : 635911
دکتر خالدی



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان تهران با هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با حضور حجت‌الاسلام مرتضی جلیلی، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، حجت‌الاسلام محمدابراهیم سراج، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال، حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و معاونان واحد در محل سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.


حجت‌الاسلام سراج، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در ابتدا با عرض خیرمقدم به حاضرین در این نشست، همکاران حاضر در نشست را معرفی و از همکاری با دفتر نهاد مقام معظم رهبری تشکر کرد.


در ادامه جلسه خالدی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ۳۵ هزار دانشجوی فعال و ۱۰ دانشکده دارد و ما درصدد راه‌اندازی دانشکده‌های موضوعی فقه، حقوق و اخلاق هستیم. نگرانی ما در حوزهٔ فرهنگی است چراکه باید در این حوزه بیشتر تلاش کنیم. نگاه ما به مجموعه نهاد رهبری نگاه اداری نیست، بلکه راهبردی است و این مجموعه یکی از ارکان دانشگاه است.


رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران شمال ادامه داد: در آینده می‌توانیم برای کیفی سازی جذب دانشجو تلاش کنیم نخبگان و دانشگاهیان ذیل دولت‌ها قرارگرفته‌اند و دانشگاه باید تصمیم‌ساز برنامه‌های دولت باشد و ما برای رسیدن به این هدف باید بیشتر تلاش کنیم.


گفتنی است، وی گزارشی از وضعیت و فعالیت‌های در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ارائه کرد. سپس معاونان دانشگاه به بیان دغدغه‌های خود در مسائل مربوطه دانشگاهی پرداختند.


حجت‌الاسلام جلیلی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی ضمن تشکر از زحمات همکاران در دانشگاه آزاد واحد تهران شمال گفت: آیه ۶۱ سوره توبه یک ویژگی مهم از حضرت رسول (ص) می‌فرمایند «منْهم الّذین یؤْذون النّبیّ و یقولون هو أذنٌ قلْ أذن خیْرٍ لکمْ یؤْمن باللّه و یؤْمن للْمؤْمنین و رحْمةٌ للّذین آمنوا منْکمْ و الّذین یؤْذون رسول اللّه لهمْ عذابٌ ألیمٌ»


برخی از منافقان، پیامبر را آزار می‌دهند و می‌گویند: او سراپا گوش است. (و به سخن هر کس گوش می‌دهد.) بگو: گوش دادن او به نفع شماست، او به خداوند ایمان دارد و مؤمنان را تصدیق می‌کند و برای هر کس از شما که ایمان آورد، مایه رحمت است و آنان که رسول خدا را اذیّت و آزار می‌دهند، عذابی دردناک دارند.


وی افزود: پیغمبر با اقشار مختلف مردم ارتباط برقرار می‌کرد و حرف‌های آنان را می‌شنیدند، پیغمبر از نگاه قرآن یک شخصیت مدیریتی است لذا یک مدیر خوب مدیری است که با اقشار مختلف مردم ارتباط برقرار کند و حرف‌های آنان را شنیده و از حرف‌های آن‌ها استفاده کند این کار باعث کمک به برنامه‌ریزی‌های مدیر خواهد شد و باعث رشد آن افرادی می‌شود که در تصمیم‌سازی‌ها نقش داشته‌اند.


حجت‌الاسلام جلیلی ادامه داد: در دانشگاه نیز به‌عنوان یک جامعهٔ نخبگانی مدیری موفق خواهد شد که با اساتید و دانشجوها ارتباط بگیرد و از آن‌ها در بحث‌های تصمیم‌ساز استفاده کند. ما در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بخشی بنام مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان در دانشگاه داریم که در این هم‌اندیشی بستری فراهم می‌شود که اساتید به‌عنوان قوهٔ عاقلهٔ کشور در تصمیم‌سازی دانشگاه، شهر و کشور بتوانیم از خرد آن‌ها بهره‌مند شده و استفاده کنیم.


وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با ۶ هزار عضو هیئت‌علمی و ۳۴۰ هزار دانشجو و ۱۵ دفتر فعال نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ظرفیت بی‌نظیری برای شبکه‌سازی و جریان سازی دارد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزود: همهٔ سیستم دانشگاه باید تلاش کنند که خروجی دانشگاه‌ها مدیران درسته و تراز انقلاب اسلامی باشد، بحث تنها تربیت علمی نیست، بحث تربیت‌های دیگر هم می‌تواند باشد ما باید در بحث تربیتی از ظرفیت‌های اساتید استفاده نماییم. در طرح اندیشه‌های تمدن ساز، از اساتید موفق سطوح دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران استفاده خواهیم کرد.


وی با اشاره به اینکه مجموعهٔ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به‌عنوان نمایندگی رهبری و نماینده حوزه در دانشگاه ۲ کار مهم در دانشگاه دارد، خاطرنشان کرد: در وهله اول در بحث‌های تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری دانشگاه ورود می‌کند که به مجموعهٔ دانشگاه کمک شود و تصمیمی گیری‌ها در راستا وجهت انقلاب و دستورات امامین انقلاب باشد لذا عضویت در شوراهای مختلف دانشگاه داریم و در وهله دوم نیز تصدی‌گری در برخی برنامه‌های فرهنگی و دینی و مذهبی که کار ویژهٔ روحانیت و حوزه است، اگر در این برنامه‌ها حوزه و روحانیت ورود نکنند کسی نمی‌تواند متولی باشد.


حجت‌الاسلام جلیلی تأکید کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تمام توان و ظرفیت‌های خودش در خدمت مجموعهٔ مدیریتی است که در کنار یکدیگر بتوانند در پویایی دانشگاه، نقش‌آفرینی خوبی داشته باشند.


انتهای پیام/۴۱۶۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب