عدم بازنگری در روشهای گسترش تربیتبدنی موجب شکست میشود
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد بطحایی در همایش مسئولین سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز در ساختمان مرکزی این سازمان برگزار شد، خاطر نشان کرد: شرایط اجتماعی و اقتصادی حال حاضر کشور متفاوت از گذشته است و فضای مجازی جایگزین فضای واقعی شده است تا آنجا که حتی تمامی خریدها به صورت غیرحضوری انجام میشود. امروزه بنا به ضرورتها تربیت بدنی تنها به معنای تربیت بدن نیست بلکه آثار و پیامدهای آن فراتر از جسم است و باید بهدنبال تربیت اخلاقی و تربیت شخصیت و روان کودکان و نوجوانان باشیم.
وی افزود: اگر به این موضوع اشاره میشود که کودکان ما به ورزش نیاز دارند به این دلیل است که در فضای ورزشی چگونگی کارگروهی و تلاش برای استقامت در برابر شرایط زندگی را میآموزند. امروزه متاسفانه با انحراف قامتی جوانان و کودکان مواجه هستیم که این امر نیازمند این است که مقاومت جسمانی خود را افزایش دهند.
رئیس سازمان سما گفت: اگر کودکان ما با نقایصی مواجه هستند علت آن والدین هستند. در دنیای امروز گسترش فضای مجازی تهدیدی برای نسل آینده است و برای آینده جوامع خطری جبرانناپذیر محسوب میشود.
بطحایی عنوان کرد: وظیفه مدرسه تنها حفظ فرمول فیزیک، ریاضی و شیمی نیست و متاسفانه شخصی که فرمول بیشتری حفظ باشد مورد تشویق قرار میگیرد که این امر سطحیترین کار است، باید هدف اصلی ما تشویق به تربیت بدن باشد که این مقوله اصلیترین کار فرهنگی شناخته میشود و برای رسیدن به هدف غایی ایستادگی و مقاومت لازم است.
وی اظهار کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت خوبی وجود دارد که باید از امکانات فراوان آن بهرهمند شد تا فرزندانی سالم در این مرز و بوم پرورش دهیم چراکه ظرفیتهای روانی کودکان ما مطابق با سالمندان است.
رئیس سازمان سما بیان کرد: کودکان ما باید بیشتر به سمت بازیهای ورزشی سوق پیدا کنند تا بازیهای آکادمیک. زیرا بازیهای ورزشی بهصورت خودجوش در مدارس اتفاق میافتد اما آثار آناتومی که مسئولان به دنبال آن هستند کمتر اتفاق میافتد که این بیتوجهی به بازیهای ورزشی باید جدی گرفته شود.
بطحایی ادامه داد: ما برای گسترش تربیتبدنی در مدارس سما و دانشگاه آزاد اسلامی سرمایههای ارزشمندی در اختیار داریم. اگر به روشهایی که تا به امروز تربیتبدنی را گسترش دادهایم ادامه دهیم با شکست مواجه خواهیم شد و این امر تنها در کشور ما وجود ندارد بلکه در دنیا با استفاده از روشهای بهروز و خلاقانه به پیگیری تربیتبدنی میپردازند چراکه علاقه و علائم انگیزشی خانوادهها تغییر کرده است و اگر بازنگری صورت نگیرد محکوم به شکست خواهیم بود.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/