واکسنهای «امآرانای» چگونه به درمان سرطان پوست کمک میکند؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «نیواطلس»، محققان در حال انجام تحقیقاتی هستند تا با استفاده از آن به درمان سرطان پوست کمک کنند. نوآوریهای واکسن امآرانای درحال پیشرفت است. اکنون محققان به دنبال راههایی برای ایجاد واکسنهای سرطان پوست با استفاده از فناوری جدید هستند.
مطالعات جدید از دانشگاه ایالتی اورگان پیشنهاد میکند که تولید پروتئین خاص امکان دارد از ملانوم جلوگیری کند. ملانوم، خطرناکترین نوع سرطان پوست است که میتواند در هر قسمتی از پوست بدن به وجود بیاید و بهسرعت در بدن پخش میشود. درحال حاضر واکسن امآرانای در مرحله آزمایشهای انسانی فاز ۲ برای واکسن منحصربهفرد سرطان پوست است.
قبل از سال ۲۰۲۰، علیرغم انجام کارهای اولیه بالینی و آزمایش اولیه انسانی، واکسن فناوری امآرانای، هنوز اثبات نشده بود. همهگیری کووید-۱۹، بهسرعت به توسعه این فناوری کمک کرد و میلیاردها نفر در سال ۲۰۲۲، با فناوری امآرانای، واکسینه شدهاند. محققان همچنین به بررسی این موضوع میپردازند که چگونه فناوری امآرانای میتواند به مبارزه با انواع بیماریهای دیگر از جمله اچآیوی، مالاریا و زونا کمک کند. درحال حاضر، این فناوری شاید شایعترین بیماری پیش روی بشر یعنی سرطان را مورد هدف قرار دهد.
واکسن درمانی امآرانای که «بیانتی۱۱۱» نامیده میشود و روی انواع سرطانهای خاص تمرکز میکند و بهطور مداوم آنتیژنهای یکسانی را در تعداد زیادی از بیماران نشان میدهد. بیانتی۱۱۱ بر چهار آنتیژن خاص ملانوم تمرکز دارد. شرکت بیون تک میگوید؛ حداقل یکی از این چهار آنتیژن را میتوان در بیش از ۹۰ درصد از سرطانهای پوست یافت.
انتهای پیام/۳۰۰۴/پ
انتهای پیام/