بررسی مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در «طرح تابش»
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مشهد، جلسه طرح تابش (شناخت، اصلاح، ترمیم و بازنگری) دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی با هدف واکاوی و آسیبشناسی مسائل و مشکلات آموزشی، پژوهشی، حقوقی و مالی واحدهای دانشگاهی و در راستای کشف بهترین و سریعترین راهحل با حضور معاونان مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، رؤسای شوراهای تخصصی استان و رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان خراسان رضوی در واحد مشهد برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
جلسه امضای تفاهمنامه عملکردی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی
در ابتدای این نشست مسعود صانعی معاون نظارت و ارزیابی آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه با بیان نکات مهم آموزشی و پژوهشی و مشکلات موجود در این ارتباط بر اهتمام همه مسئولان واحد برای رفع ایرادات تأکید کرد و با ارائه توضیحات در خصوص بخشنامه الف و ب به سؤالات و ابهامات رؤسای واحدهای دانشگاهی پاسخ داد.
حبیب خلیلی معاون نظارت مالی مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه هم با تشریح طرح تابش بیان کرد: اهداف این طرح، شناسایی ظرفیتهای بالقوه استفادهنشده در واحدهای دانشگاهی، مانعزدایی و کمک به رفع موانع در استفاده از ظرفیتها، افزایش بهرهوری و اثربخشی و درنهایت تسهیل تعاملات بین واحدها و استانها با سازمان است.
علیاکبر ثابتی معاون بازرسی و رسیدگی به شکایات مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه نیز با تشریح چگونگی فعالیت سامانه ثبت شکایات دانشگاه موسوم به «مبدأ» و ارائه گزارش آماری از عملکرد واحدهای استان در پاسخگویی به شکایات واصله از سوی دانشجویان و کارکنان در این سامانه بر صیانت از دانشجویان در محیطهای پیرامونی مانند مسائل اخلاقی، فضای مجازی و ... تأکید کرد.
در این نشست علیرضا طوسی معاون نظارت و ارزیابی عملکرد مرکز نظارت و بازرسی با ارائه گزارشی از چگونگی تدوین شاخصهای تفاهمنامه عملکردی واحدهای دانشگاهی بیان کرد: این تفاهمنامه مبتنیبر سند تحول و تعالی دانشگاه و اسناد بالادستی تهیه شده و بنابراین با ابلاغ سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی؛ ارزیابیهای مرکز نظارت و ارزیابی در مسیر نظارت بر تحقق گامهای پیشبینی شده در این سند انجام خواهد گرفت؛ بنابراین در تفاهمنامه عملکردی ۱۴۰۰ باید به سمت کاربردیشدن هرچه بیشتر سند تحول و تعالی دانشگاه حرکت کرد.
به گزارش آنا، در پایان این نشست، مسائل و مشکلات واحدهای دانشگاهی استان خراسان رضوی مانند بررسی وضعیت املاک استان و تعیین تکلیف و نحوه اخذ اسناد مالکیت، طرحهای دانشبنیان نیمهتمام، مجوزهای بهکارگیری نیروها و ... با حضور رؤسای دانشگاههای آزاد اسلامی استان خراسان رضوی بررسی شده و پس از تبادل نظر، راهکارهای عملیاتی ارائه شد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/