دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
هاشمی در گفت‌وگو با آنا:

نمرات برخی دانشجویان در آزمون مجازی واقعی نیست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی گفت: مهم‌ترین مزایای برگزاری حضوری امتحانات برخلاف آزمون مجازی نمره واقعی دانشجویان است؛ چراکه نمرات برخی از آنان در آزمون مجازی واقعی نیست.
کد خبر : 634148
سید حسن هاشمی



سیدحسن هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح معایب و آسیب‌های آموزش و آزمون مجازی بر کیفیت آموزش عالی کشور اظهار کرد: طبعاً لطمه امتحانات مجازی به آموزش عالی زیاد است، چراکه تعدادی از دانشجویان با کمک از سایران برای پاسخ‌دهی به سؤالات اقدام می‌کنند و این فرآیند در بلندمدت موجب گسترش فرهنگ تقلب می‌شود که پدیده نامطلوبی برای نظام آموزش عالی کشور محسوب می‌شود.




بیشتر بخوانید:


تضعیف دانش‌پذیری دانشجویان در آموزش مجازی


معایب آموزش و آزمون‌های مجازی کدامند؟


ارزشیابی دقیق دانشجویان با برگزاری حضوری امتحانات




وی در پاسخ به این سؤال که چرا آزمون‌ها و امتحانات دانشگاه به صورت حضوری ضروری است؟ گفت: حضوری شدن امتحانات از این لحاظ ضروری است که در امتحانات مجازی امکان کمک گرفتن دانشجویان از دیگران وجود دارد و این موضوع موجب تضییع حق و حقوق دانشجویان پرکار و درس‌خوان می‌شود و در واقع نمره امتحانات حضوری واقعی‌تر از امتحانات غیرحضوری است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی با بیان اینکه برگزاری حضوری امتحانات مزایای زیادی دارد که مهم‌ترین آن برخلاف آزمون مجازی نمره واقعی دانشجو است، یادآور شد: با آموزش و آزمون حضوری دانشجویان ملزم به تلاش بیشتر و جدیت در درس می‌شوند.


هاشمی با تأکید بر اینکه تداوم روند برگزاری آزمون‌های مجازی آسیب‌زاست، توضیح داد: با آموزش مجازی زمینه برای رشد مدرک‌گرایی توسط دانشجویانی که از سطح سواد و مهارت کمی برخوردار هستند، مهیا می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب