تلسکوپ جیمز وب قادر به ثبت چه تصاویری از کیهان است؟ +ویدئو
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، نام تلسکوپ تحقیقاتی جیمز وب این روزها در اکثر خبرهای فضایی به چشم میخورد و میلیونها علاقهمند به دانش نجوم در انتظار هستند تا بزرگترین تلسکوپ تحقیقاتی جهان تصاویری شگفتانگیز را از نقاط مختلف کیهان به زمین بفرستد.
بیشتر بخوانید:
خواب ابدی در یک قدمی «هابل»/ «جیمز وب» جانشین مناسبی است؟
طبق اطلاعات منتشر شده از سوی سازندگان تلسکوپ جیمز وب این ماشین پیشرفته تحقیقاتی جانشین تلسکوپ هابل است و برای ثبت تصویر از نواحی مختلف کیهان قدرتی ۱۰۰ برابر بیشتر از هابل دارد. برای ساخت تلسکوپ جیمز وب هزینهای بالغ بر ۱۰ میلیارد دلار پرداخت شده است و ردیابهای آن در دمای منفی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا منفی ۲۴۰ درجه سانتیگراد کار کنند. وب برای خنک ماندن، چتری آفتابی بهاندازه زمین تنیس حمل میکند. بین هر پنج لایه از آفتابگیر شکاف وجود دارد تا گرما بتواند از طرفین خارج شود. این لایههای چندگانه به این دلیل است تا تلسکوپ را بهتر در برابر برخورد شهابسنگها محافظت کند. یکی از مأموریتهای اصلی جیمز وب کشف اطلاعاتی دقیق از نحوه شکلگیری جهان است و باتوجه به تجهیزات پیشرفته موجود در این تلسکوپ دانشمندان امیدوارند پاسخ برای پرسشهای خود در این زمینه بیایند.
تلسکوپ فضایی جیمز وب برخلاف تلسکوپ فضایی هابل مدام به دور زمین میچرخد و هر ۹۰ دقیقه در سایه زمین قرار میگیرد که این باعث میشود تا جیمز وب دیدی بدون مانع از جهان هستی داشته باشد. در ادامه ویدئویی از تلسکوپ تحقیقاتی جیمز وب مشاهده میکنید:
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/