دانشگاه امام حسین (ع) نگین علمی و امنیتساز کشور است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، محمدعلی زلفیگل در همایش مولفین و ناظرین کتب دانشکده مهندسی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه السلام)، ضمن گرامیداشت رشادتها و جانفشانیهای پزشکان، پرستاران و جامعه علمی کشور در مهار بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: با آرزوی سلامتی برای جامعه جهانی و بازگشت نشاط و سلامتی به مردم جهان، امیدواریم شاهد پر رونق شدن مراکز علمی کشور با حضور پر شور دانشجویان در دانشگاهها باشیم.
وزیر علوم گفت: دانشگاه امام حسین (ع) نگین علمی و امنیت ساز ملی کشور است. در تمام دنیا نیروهای نظامی در کشورهای پیشرفته فاتح قلههای علمی و افقهای علمی هستند. دولتها بودجههای آموزشی و پژوهشی نامحدود برای ارتشها را تصویب میکنند تا افقهای آینده علمی و فناوری ترسیم شود. دستیابی به جدیدترین فناوریها توسط نیروهای نظامی اتفاق میافتد، سپس از پیشرفتهای بسیار بالای فناوری، چند پله پایینتر را تبدیل به محصول کرده و خلق ثروت میکنند و میفروشند. بنابراین انتظاری که از نیروهای نظامی و امنیتی میرود این است که سرآمد پلههای علم و ترقی باشند، طبیعت دنیای امروز این است.
زلفیگل اظهار کرد: چیزی که رسانههای بیگانه از دخالت نیروهای نظامی و امنیتی ما در امور مختلف علمی، پژوهشی و حتی سازندگی و آبادانی کشور میگویند، صحیح نیست. باید نیروهای نظامی ما در صنایع راهبردی کشور حضور داشته باشند تا در زمان ضرورت با کار و تلاش جهادی کشور را از تنگناها و مشکلات رهایی بخشند. امروز دیگر تامین امنیت مردم تنها با قدرت سخت و جنگافزارها تامین نمیشود. امروزه قدرت نرم باید در کنار قدرت سخت و همچنین قدرت هوشمند قرار گیرد.
وی با اشاره به قدرت نرم بیان کرد: قدرت نرم یعنی نظام و حاکمیت به گونهای عمل کنند که محبوب مردم باشند و سرمایه اجتماعی حاکمیت، رشد و ترقی پیدا کند. قدرت نرم زمانی ایجاد میشود که با نگاه و عملکرد حاکمیت، علم و فناوری پیشرفت کند، با پیشرفت علم و فناوری، رفاه در جامعه بیشتر خواهد شد، تولید و صادرات افزایش مییابد و اشتغال رونق پیدا میکند. بنابراین بهترین راه ارتقای قدرت نرم سرمایهگذاری بر علم و فناوری است.
وزیر علوم ادامه داد: قدرت هوشمند، به افقهای نو و جدید علم و کاربردی ساختن نوینترین یافتههای بشری در تمام سطوح علمی و فناوری اشاره دارد. چیزی که امروزه دشمن را از مرزهای ما دور ساخته، دستیابی ما به دانش روز و سطوح بالای علمی کشور است که دشمن را در خیلی از اهداف و برنامهها که قصد غلبه بر نظام مقدس ما را داشتند، غافلگیر و زمینگیر کرده است. بنابراین دانشجویان این دانشگاه و سایر دانشگاههای نیروهای مسلح ما به هیچ عذر بهانهای نباید عَلم علم را بر زمین گذاشته و از سعی و مجاهدت شبانهروزی شانه خالی کنند. دروسی که شما در اینجا میخوانید، بیشک در یکی از عرصههای قدرت سخت، نرم و یا هوشمند به کار خواهد آمد، پس بدانید این علماندوزی شما جز عبادت نیست.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/