صنعت فضایی چه کاربردیهایی در زمینه کشاورزی دارد؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، امروزه دیگر همه ملتهای دنیا اهمیت صنعت فضایی را درک کرده و باتوجه به ظرفیتهای بومی و سطح همکاریهای بینالمللی میکوشند نقش خود را در باشگاه فضاییهای جهان تثبیت کنند. کاربردهای صنعت فضایی محدود به حوزهای خاص نیست و اطلاعات ارسالی از ماهوارههای نقش پررنگی در برنامهریزیهای بلند مدت و کلان کشورها دارد.
بیشتر بخوانید:
روز جهانی خاک فرصتی برای بازنگری در نحوه بهرهبرداری از زمینهای کشاورزی
توسعه فناوریهای ارتباطی نظیر اینترنت ماهوارهای و 5G موجب شده سطح ارتباط سازمانها با ماهوارههای موجود در مدار زمین تا حد قابل توجهی افزایش یافته و شرایطی فراهم شود که کشاورزان پیش از آغاز به کشت محصولات خود از وضعیت آبوهوایی، کیفیت خاک و نوع گیاهان متناسب با هر منطقه آگاهی یابند. به طور دقیقتر کشاورزان با بهرهگیری از دادههای ارسالی از ماهوارهها اطلاعات محصول مانند مرحله رشد، سلامتی، مصرف مواد مغذی، خواص فیزیکی و شیمیایی خاک مانند عمق، بافت، وضعیت مواد مغذی، شوری، میزان سم، دمای خاک، پتانسیل بهرهوری، دادههای دمایی(فصلی و روزانه) مانند درجه حرارت سایبان، جهت و سرعت باد، رطوبت، شرایط زهکشی سطح و زیر سطح، امکانات آبیاری و در دسترس بودن آب و برنامهریزی سایر ورودیها را بهدست میآورند.
بدون شک بومیسازی و توسعه صنعت فضایی در کشور موجب ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی و افزایش سطح زیرکشت انواع بذرهای خوراکی میشود. از طرفی با کاربردیسازی صنعت فضایی در حوزه کشاورزی بخش زیادی هزینههای مازاد کشاورزان را کاهش میدهد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/