دانشگاه اتاق فکر دولت است
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، سید محمد حسینی چهارشنبه در جلسه گفتوشنود با اساتید، نخبگان و اعضای کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در شیراز ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) افزود: با توجه به اینکه بارشهای اخیر و سیل باعث شد که برخی از استانها با مشکلات بسیاری مواجه شوند، در جنوب استان فارس هم هموطنان هم گرفتار سیل هستند و برخی از دولتمردان برای رسیدگی به این مشکلات به استانها سفر کردهاند.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم پایکار است و این دولت، دولتی پرتحرک است. خاطرنشان کرد: به دستور رئیسجمهور همه امکانات برای امدادرسانی باید بهسرعت در اختیار سیلزدگان قرار گیرد.
سیل در ۱۲ و ۱۳ دی ۱۴۰۰ موجب خسارات مالی و کشته شدن پنج نفر در مناطق جنوبی فارس شد.
معاون امور مجلس رئیسجمهور با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ گفت: در هشت سال گذشته مشکلات متعددی در زمینه فرهنگی، معیشتی و سیاست خارجی برای مردم ایجاد شده بود و این مشکلات باعث یک نوع واگرایی، یأس و ناامیدی در میان مردم شده بود.
حسینی ادامه داد: هرچند اقشار مختلف جامعه در انتخابات تلاش بسیاری برای روی کار آمدن دولتی مردمی داشتند اما از آنجا که اساتید و دانشگاهیان بهعنوان مرجع هستند و کلامشان در جامعه نافذ است، این قشر در این انتخابات نقش قابلتوجه و بیبدیلی داشتند. البته ما تازه در ابتدای مسیر برای تحقق امید مردم و تحول مدنظر هستیم.
معاون امور مجلس رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: معمولاً این پرسش مطرح است که چرا انتصابات در دولت کُند پیش میرود. ما همعقیده داریم که انتصابات باید سرعت بیشتری داشته باشد و فرصت را نباید از دست بدهیم و نیروهای با انگیزه ، توانمند، انقلابی و جهادی باید مسئولیت کارها را به عهده بگیرند وگرنه کار راکد میماند.
وی ادامه داد: در برخی مجموعهها کارها بهموقع انجام شده اما در برخی مجموعهها این تغییرات با تأخیر پیش میرود. البته در حال حاضر شاهد تلاش شبانهروزی اعضای دولت هستیم.
حسینی عنوان کرد: آیتالله رئیسی رئیسجمهور همانطور که در زمان انتخابات بر اساتید دانشگاه و حوزه تکیه داشت،پس از انتخابات همبارها تأکید کرد که دانشگاه اتاق فکر دولت است و وزرا باید از نظرات و تجربیات اساتید دانشگاه بهره ببرند تا در جامعه نخبگی کشور همگرایی ایجاد شود.
وی گفت: از اساتید در رشتههای مختلف صنعت، کشاورزی، محیطزیست و در حوزههای سیاسی و اقتصادی برخوردار هستیم که این اساتید میتوانند پشتوانه فکری دولت باشند.
حسینی ادامه داد: یکی از ویژگیهای سردار سلیمانی هم این بوده که اهل مشورت بوده است و بهخوبی تصمیم میگرفته و در نهایت این تصمیمات را در عمل خوب اجرا میکرده است. ما هم باید این روش را در پیش بگیریم.
معاون امور مجلس رئیسجمهور اضافه کرد: برخی میخواهند اینطور القاء کنند که تیم اقتصادی دولت هماهنگ نیست درصورتیکه اینگونه نیست و جلسات ستاد هماهنگی اقتصادی مرتب تشکیل میشود و همگرایی مطلوبی وجود دارد و حتی از ابتدای شروع فعالیتهای دولت تاکنون بسیاری از کارخانههای نیمه تعطیل و تعطیل فعال شدند. این در حالی است که شاهد اختلافنظر درباره سیاستهای مالی و پولی بین دولتمردان در دولت پیشین بودیم.
حسینی گفت: عدهای در تلاش هستند نقاط قوت دولت را به نقاط ضعف تبدیل کنند. ریاست جمهوری و دولتمردان همواره به استانهای بسیاری سفر میکنند و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار میگیرند.
وی یادآور شد: این دولت هرماه ده هزار میلیارد تومان سررسید بدهیهای دولت قبل را پرداخت میکند و تعهدات غیر کارشناسی مختلفی دولت قبل ایجاد کرده است این مسائل بار سنگینی را بر دوش دولت نهاده است که برطرف شدن این مشکلات زمانبر است ولی دولت برای این مسائل برنامه دارد. برخی مشکلات برنامه کوتاهمدت و برخی میانمدت و بلندمدت میخواهد.
حسینی اعلام کرد: وضعیت شیوع کرونا هم تا پیش از ورود دولت جدید برای حل این مشکلات بسیار نامطلوب بود و بسیاری از بیمارستانها ظرفیتی برای پذیرش بیمار وجود نداشت اما دولت جدید با اقدامات اساسی که انجام داد بسیاری از مشکلات این بیماری را برطرف کرد.
حسینی افزود: ما باید مراقب باشیم تا تحت تأثیر شایعات فضای مجازی و اطلاعات نادرست شبکههای اجتماعی قرار نگیریم.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/