ابتلای ۱۹۴ نفر به اُمیکرون/ هیچ واکسنی از ابتلای ۱۰۰ درصدی به کرونا جلوگیری نمیکند
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، سعید کریمی صبح امروز در نشست خبری خود که به صورت برخط برگزار شد اظهار کرد: در دوران کرونا نزدیک به ۲۰۰ شهید سلامت را تقدیم کردیم. یکی از مهمترین رسالتهای ما این است که بتوانیم یک خدمت را با کیفیت، عدالت و... به هموطنان ارائه دهیم و تعالی سلامت از جمله محورهای اصلی ما است.
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: باید بتوانیم کیفیت خدمات را به حد اعلا برسانیم اما دستگاهها و نیروهای در اختیار ما محدود است که باید از آن بهرهوری مطلبی داشته باشیم و داشتن اطلاعات باعث میشود تا بهتر تصمیم بگیریم.
سعید کریمی بیان کرد: در زمینه عدالت تأکیدات زیادی داریم و در حال حاضر با عدالت مد نظر فاصله داریم و باید خدمات درمانی در تمامی نقاط کشور در دسترس باشد تا به مطلوب برسیم.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برای برقراری عدالت باید محرومیتزدایی کنیم گفت: در استانهای محروم با همکاری سایر دستگاهها و موسسات مردم نهاد برنامهریزیهایی شده است و بر اساس بازدیدهای میدانی مشکلات متفاوت را رفع خواهیم کرد.
وی گفت: باید مراکز بهداشتی به صورت منطقی حول محور بیمار حرکت کنند و سلامت بیمار باید محور ما قرار گیرد.
کریمی بیان کرد: فسادستیزی از جمله مواردی است که باید برای آن برنامههایی صورت گیرد و بتوانیم در این امر موفق شویم. مدیریت الکترونیک از جمله تاکیدات ما است و نسخه الکترونیکی بخشی از موضوع مدیریت الکترونیکی است.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: باید بسترسازی کنیم نهادهای دولتی پای کار آیند و موضوع جوانی جمعیت هم از جمله اولویتهای ماست و باید تلاش شود جمعیت کشور کاهش نداشته باشد.
وی با بیان اینکه حتما برای قانون جوانی جمعیت برنامهریزیهای دیگری هم خواهیم داشت گفت: باید از کمک خیرین هم استفاده کنیم و مردم پای کار آیند.
کریمی بیان کرد: خوشبختانه تعداد مراجعان سرپایی ما در زمینه کرونا کاهش داشته و در روزهای اخیر افزایش قابل توجهی نداشتهایم و همچنان نباید پروتکلهای بهداشتی را فراموش کنیم.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: تعداد موارد مبتلا به اُمیکرون تا به امروز ۱۹۴ مورد بوده و به جهت اینکه سرایت پذیری اُمیکرون زیاد است، هموطنان باید برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس حتما واکسن تزریق کنند.
وی گفت: بیمارستانها در آمادهباش هستند تا در صورت افزایش تعداد بیماران، با مشکل مواجه نشویم و امید است وارد پیک بعدی کرونا نشویم.
کریمی بیان کرد: در زمینه نسخه الکترونیکی مشکلاتی وجود دارد، اما مشکلات رو به کاهش است و باید فرصت بیشتری داد تا به نتیجه مطلوبی برسیم.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: با توجه به اینکه واکسنهای داخلی در مقابل دلتا موثر بودند، به نظر میرسد این واکسنها بر روی اُمیکرون هم موثر باشد.
کریمی بیان کرد: در مورد حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی لایحه قطعی نشده و باید منتظر تصویب باشیم و تا زمانی که نهایی شود، نمیتوان اظهار نظر کرد.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: پزشکان بعد از فارغالتحصیلی باید مدت زمانی را در نقاط محروم خدمت کنند و برای این افراد باید تسهیلاتی را فراهم کنیم. همچنین باید اقداماتی صورت گیرد تا در نقاط محروم پزشکان متخصص با رضایت خود ماندگار باشند.
وی گفت: هیچ واکسنی نمیتواند از ابتلای ۱۰۰ درصدی جلوگیری کند و واکسن میزان ابتلا و شدت بیماری را کاهش خواهد داد و در حال حاضر در حوزه درمان مشکل زیادی نداریم.
کریمی بیان کرد: موضوع بیمارستان سازی و هشدارهای آتش نشانی، مربوط به معاونت توسعه است و ما اگر در زمینه صدور پروانه و اعتبار بخشی به بیمارستانها، نظارت داریم. برخی بیمارستانها بسیار قدیمی هستند و معاونت توسعه وزارتخانه پیگیر این موضوع است.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ما باید شرایط ماندگاری پزشک متخصص نظیر تمهیدات مالی و... را برای پزشکان در نظر بگیریم تا بعد از دوره طرح در مناطق محروم بمانند.
انتهای پیام/۴۱۶۱/پ
انتهای پیام/