قوانین سرزمینی ارائه خدمات ارتباطی ماهوارهای چیست؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، توسعه شبکههای ارتباطی و معرفی فناوریهای نوظهور همچون اینترنت ماهوارهای اهمیت رگولاتوری در جدیدترین شبکههای ارتباطی را دوچندان کرده است. وجود قوانین شفاف و سازنده در زمینه ارتباطات ماهوارهای میتواند علاوه بر حفظ حاکمیت ملی بستر لازم برای توسعه فناوریهای مبتنی بر ماهواره را فراهم کند.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در جلسه ۳۰۳ کمیسیون تنظیم مقررات «قوانین حاکم بر حقوق سرزمینی ارائه خدمات ارتباطی ماهوارهای در جمهوری اسلامی ایران» را تصویب و در ۸ تیر ۱۳۹۹ به دستگاههای مختلف ابلاغ کرد. بر اساس این مصوبه هرگونه عملکرد ضد رقابتی به تنهایی یا با مشارکت دارندگان پروانه مجاز به ارائه خدمات دسترسی ماهوارهای طرف قرارداد و سایر اپراتورهای ماهواره ممنوع است. اپراتور ماهواره موظف است اطلاعات جزئیات تماس مشترکان دارندگان پروانه مجاز به ارائه خدمات دسترسی ماهوارهای طرف قرارداد خود را به صورت برخط در اختیار دارنده پروانه قرار دهد.
هرگونه ارائه خدمات میزبانی تماس به مشترکان در قلمرو جمهوری اسلامی ایران صرفاً پس از تایید سازمان تنظیم مقررات مجاز است. مسافران خارجی که مشترک اپراتور ماهواره بوده و با پایانه خود به کشور مسافرت میکنند، باید صرفاً از طریق دارنده پروانه مجاز به ارائه خدمات دسترسی ماهوارهای، خدمات مورد نظر را دریافت کند. اپراتور ماهواره باید این موضوع را به صراحت به مشترکان خود اطلاعرسانی کند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/