دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 دی 1400 - 13:57
حماسه دی(۹)/ مؤمنی:

بصیرت‌افزایی از راهبردهای مقابله با جنگ نرم دشمن است

مبارز انقلابی و از نام‌آوران عرصه دفاع مقدس گفت: بصیرت‌افزایی در جامعه برای مقابله با جنگ نرم دشمن از جمله راهبردهایی است که می‌تواند نقشه راه تمام عوام و خواص باشد.
کد خبر : 631413
عبدالله مؤمنی جانباز دفاع مقدس، استاد علوم سیاسی و مدرس دانشگاه آزاد دامغان



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دامغان، عبدالله مؤمنی در مراسم گرامیداشت روز بصیرت و ولایت‌مداری در دانشگاه آزاد دامغان با بررسی تاریخی و بازخوانی حوادث نهضت ملی صنعت نفت و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ اظهار کرد: از آغاز شکل‌گیری نهضت ملی صنعت نفت، دول بیگانه انگلیس و آمریکا درصدد برآمدند تا مانع موفقیت این جنبش شوند و تبلیغات شدیدی را ضد این نهضت به راه انداختند.(بیشتر بخوانید)


وی ادامه داد: نکته قابل تأمل در این قضیه نوع برخورد و تصمیم‌گیری رهبران جبهه ملی در آن روزهای حساس بود که ضعف مدیریت آنها در شرایط بحرانی را نشان می داد و موجب شکل‌گیری کودتا و عدم استفاده از پشتوانه مردمی نهضت شد که بی‌بصیرتی خواص و ضعف رهبری رهبران جبهه ملی را نشان می‌داد.


بصیرت‌افزایی از راهبردهای مقابله با جنگ نرم دشمن است


جانباز دفاع مقدس تأکید کرد: در روزهای شکل‌گیری انقلاب اسلامی شاهد حضور اعضای جبهه ملی در رأس امور کشور بودیم؛ اما آنها با وجود تجربه تاریخی از ظرفیت مذهبی و مردمی در راهبری جامعه بهره نبردند.


مؤمنی با بیان اینکه توجه به توحید از نیازهای فطری انسان از آغاز زندگی، حین و پس از آن است، افزود: ندای الله اکبر تنها برای اذان در بدو تولد نوزاد و تلقین پس از مرگ نیست و همواره باید در زندگانی انسان جاری بوده و با رجوع به فطرت توحیدی دچار غفلت نشویم و در جامعه نیز اینگونه است؛ جامعه الهی جامعه‌ای است که آحادش غرق در مادیت، خودپرستی و خودخواهی نشود و کار را برای رضای خدا و برای رسیدن به آستان لقای او انجام دهد.


استاد علوم سیاسی اضافه کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی مسئولان بلندپایه انقلاب ازجمله رهبری، شورای انقلاب و دولت موقت بر آن شد که به‌منظور نیازهای انقلاب و حفظ دستاوردهای آن به ایجاد نهادهای انقلابی اقدام کند و در این راستا یکسری نهادهای انقلابی با مسئولیت‌های به‌ظاهر معین و با ماهیت انقلابی که برخاسته از متن جامعه بود، شکل گرفت.


مدرس دانشگاه آزاد دامغان با اشاره به برخی از دستاوردهای نهادهای انقلابی در جامعه بیان کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی تشکیل سازمان نهضت سوادآموزی به فرمان امام(ره) بود که توانست میزان باسوادی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی را بالغ بر ۴۲ درصد افزایش دهد که برخی از این نهادها با بی‌توجهی به شاکله مردمی و اهداف شکل‌گیری متأسفانه در دیگر سازمان‌ها ادغام شدند.


بصیرت‌افزایی از راهبردهای مقابله با جنگ نرم دشمن است


مبارز انقلابی و از نام‌آوران عرصه دفاع مقدس خاطرنشان کرد: بصیرت‌افزایی در جامعه برای مقابله با جنگ نرم دشمن از جمله راهبردهایی است که می‌تواند نقشه راه تمام عوام و خواص باشد؛ زیرا بصیرت‌افزایی در این عرصه برای فائق آمدن بر جنگ نرم و توجه به لایه‌های جنگ نرم دشمن مانند جریحه‌دار کردن احساسات، عواطف، هنجارها، ارزش‌ها و باورهای مهم جامعه است و از الزامات و کار ویژه بصیرت، مدیریت بر ادراکات، احساسات و باورسازی در مقابل باورسوزی دشمن که در حوادث سال ۸۸ شاهد آن بودیم، است.


به گزارش آنا، به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد دامغان، مراسم سخنرانی به‌مناسبت ۹ دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت برگزار شد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب