حمایت از نخبگان پژوهشی باشگاه پژوهشگران در دستور کار رؤسا
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ساری، حسین کرمانیان در جلسه شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد مازندران اظهار کرد: سیاستهای بسیار خوبی برای تقویت بیشتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ابلاغ شد و از تمام واحدها خواسته شده با جدیت برای رسیدن به اهداف درنظر گرفته شده نسبت به تقویت و حمایت از باشگاه واحدهای دانشگاهی اهتمام داشته باشند.(بیشتر بخوانید)
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود تأکید کرد: برای موفقیت و خدمترسانی به نخبگان و دانشجویان، ضروری است تمام راهکارهای حل مشکلات با درنظر گرفتن تمام شرایط واحد، توسط همه معاونتها که عضو شورای باشگاه نیز هستند، ارائه و پس از بررسی و هفکری در جلسات، مناسبترین برنامهها مطابق با بخشنامهها اجرا شوند تا پشتیبانی خوبی از باشگاه در روند اجرای برنامهها شود.
رییس شورای باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد مازندران اضافه کرد: دانشگاه در تلاش است با فراهمکردن تمام شرایط برای فعالیت باشگاهها در واحدهای دانشگاهی استان مطابق بخشنامهها از رؤسای باشگاه حمایت لازم شود.
رئیس دانشگاه آزاد مازندران تأکید کرد: در شرایط فعلی که دانشجویان حضور کمتری در واحد دانشگاهی دارند، باید از طریق فضای مجازی خلأ عدم حضور دانشجو را پر کرد.
کرمانیان ادامه داد: هم به دانشجویان و هم به استادان اطلاعرسانی شود که نظرها و ایدههای خود را برای بهتر انجامشدن فعالیتهای باشگاه پژوهشگران ارائه دهند. هرچند که کاری بسیار دشوار است؛ اما میتوان با همفکری و و هماندیشی شورای باشگاه در این خصوص فعالیت کرد.
وی خاطرنشان کرد: با ارزیابی عملکرد فعالیتهای واحدها، از رؤسای برتر باشگاههای استان در جلسات استانی تقدیر شود.
صادق سلمانپور رئیس شورای پژوهش و فناوری استان مازندران با گرامیداشت هفته پژوهش، در خصوص مهمبودن برنامهریزی دانشگاه برای آشنایی با مشکلات جامعه و ارائه راهکارهای برونرفت از مشکلات که تا حدودی این موضوع به نخبگان دانشگاه و راهاندازی انجمنهای علمی دانشجویی بستگی دارد، متذکر شد: لزوم ایجاد انگیزه در گروههای آموزشی با ایجاد ارتباط بین نخبگان و اعضای هیئت علمی برای بهترشدن نتایج فعالیت این انجمنها حائز اهمیت است.
در ادامه جلسه در خصوص مسائلی مانند فرآیند عضوگیری در باشگاه پژوهشگران، عضویت اتباع خارجی در باشگاه، طرح پژوهشی اعضا، تسهیلاتی تخصیصی به اعضا، رویدادها و مسابقات، برنامههای توانمندسازی، امور انجمنهای علمی، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
به گزارش آنا، در گزارش عملکرد فعالیتهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در استان موارد قابل توجهی مانند چاپ ۱۴ کتاب آموزشی، اخذ مجوز ۱۹ انجمن علمی ادبی و هنری جدید، برگزاری ۲۵ کارگاه آموزشی، برگزاری ۴۰ وبینار تخصصی، ثبت چهار اختراع، چاپ ۱۳ مقاله ISI، چاپ مقالات در مجلات معتبر و همایشهای علمی، جلسات هماندیشی ماهانه، بازدیدهای علمی، انجام طرح پژوهشی، حضور در مسابقات بینالمللی و ملی و موفقیت دیده میشود.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/