روش حاج قاسم از مکتب امام حسین(ع) نشئت گرفته است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از دولتآباد، محمدتقی امینی در سلسله نشستهای تخصصی مکتب حاج قاسم که بهصورت برخط از سامانه جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد و با همکاری بسیج اساتید استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که حاج قاسم فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله کرمان بود با حاج احمد کاظمی دو رفیق صمیمی بودند و در واقع در خیلی جاها این دو لشکر با هم عملیات انجام میدادند. راه، روش و منش حاج قاسم سلیمانی نشئت گرفته از مکتب امام حسین(ع) بوده و یادگاری مهمی از خود به جا گذاشت و آن مکتب حاج قاسم سلیمانی است. مکتب یعنی یک سیره که مردم به آن اقتدا داشته و به آن عمل میکنند.
وی افزود: حاج قاسم ازلحاظ مدیریت فرماندهی و شخصیت در دوران دفاع مقدس و پس از آن زبانزد بود و لشکر موفقی در دوران دفاع مقدس داشت. یکی از ویژگیهای بارز و مهم حاج قاسم اخلاص در کار بود. یعنی همیشه کارش را برای خدا انجام میداد و امروز هم اگر حاج قاسم مطرح شده به واسطه اخلاص و محبت او به خداوند است. حضور وی در قلبهای جوانان سراسر عالم یعنی اینکه سلیمانی فقط متعلق به جمهوری اسلامی نیست؛ بلکه به همه ملتهای آزاده تعلق دارد. به دلیل داشتن اخلاص، مردم او را دوست داشتند. واقعاً چهره جذاب حاج قاسم انسان را عوض میکرد.(بیشتر بخوانید)
فرمانده سابق لشکر زرهی ۸ نجف اشرف ادامه داد: واقعاً هنوز نمیدانیم چه اتفاقی افتاد و چه شخصیت بزرگی از دست دادیم. حق حاج قاسم شهادت در راه خدا بود که نصیبش شد. محبتی که وی به رزمندگان داشت و شخصیت سادهزیست او و برخوردش با شخصیتها و حتی در برابر سربازها هیچوقت از خاطرهها نمیرود. دومین ویژگی شخصیتی حاج قاسم، مدیریت نظامی وی بود که در دوران دفاع مقدس و در جبهه مقاومت مثالزدنی است. شخصیت حاج قاسم سلیمانی و اراده قویاش منجر شد به اینکه افراد از کشورهای مختلف جمع شوند و در جبهه قرار بگیرند تا خطوط داعش را در هم بشکنند.
امینی بیان کرد: سومین ویژگی بارز حاج قاسم سلیمانی ولایتمداری بود. همیشه در همه صحبتها و رفتارهایش ولایتمدار بوده و آرزو داشت که بتواند تابع اوامر ولایت باشد. واقعاً توانست این مأموریت را تا پایان عمر به سرانجام برساند. تأثیر شهادت حاج قاسم کمتر از ماندنش نبود. حاج قاسم با خون خودش احیاگر قلوب مؤمنین جوانان انقلابی بوده و تحول بزرگی در جوامع اسلامی و غیراسلامی ایجاد کرد. امروز باید مکتب حاج قاسم را به نسل جدید انتقال بدیم و نسل جدید تشنه این صحبتهاست. وظیفه ما بهعنوان استاد و بسیجی این است که مکتب حاج قاسم را در دانشگاه تدریس کنیم و زندگی او را شرح دهیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/