راهاندازی ۴ مدرسه عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی لنجان
سیدمسعود داودی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در لنجان با اعلام راهاندازی چهار مدرسه عالی مهارت با عنوان «ایمنی صنعتی»، «گردشگری»، «روباتیک» و «هنرهای تجسمی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اظهار کرد: هدف از راهاندازی این مدارس عالی آموزشهای لازم با هدف دریافت دانش مشاغل نوین، ارتقای سطح دانش مهارتی، کاربردی و عملی دانشجویان، فارغالتحصیلان و افراد شاغل و علاقهمند به این حرفههاست.
وی افزود: مدارس عالی مهارتی با گسترش دانش، ارتقای مهارتهای حرفهای، مهارتی و توانمندسازی منابع انسانی با رویکرد گسترش کسبوکار نوآور در راستای بسترسازی مشاغل فناورانه و دانشبنیان ایجاد شدهاند. مأموریت اصلی دانشکدههای مهارت و کارآفرین آماده کردن نیروی انسانی متناسب با بازار کار و فراهم کردن بستر لازم برای هدایت دانشآموزان و دانشجویان به سمت اشتغال است. نظام آموزشی حافظه محور باعث شده فارغالتحصیلان دانشگاه با وجود داشتن تحصیلات عالی، از مهارت و توانایی لازم در حوزه اجرایی برخوردار نباشند.(بیشتر بخوانید)
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی با تدوین راهاندازی دانشکدههای مهارت و کارآفرینی و تعیین سرفصلهای دروس، منطبق بر مهارتآموزی، مدارس عالی مهارتی را راهاندازی کرده تا دانشجویان برخلاف دروس دانشی به حوزه مهارتآموزی و تخصص محوری سوق پیدا کنند.
داودی شرکتهای دانشبنیان را پایه مدارس عالی مهارتی دانست و عنوان کرد: این مدارس شامل سه قسمت دپارتمان آموزش، کارورزی و کاربنیان و کارآفرینی بوده و به سمت آموزش مشاغل نوین حرکت میکنند. بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰، مهارتآموزی و کارورزی در دانشگاهها مورد توجه بیشتری قرار گرفته و مهارت آموزان برای ورود به مدارس عالی مهارتی، باید حداقل مدرک دیپلم داشته باشند.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی تفاهمنامهای را با سازمان آموزشهای فنی و حرفهای امضا کرده که بر اساس آن، مهارتآموزان از طریق مرکز مهارتآموزی، مشاوره شغلی و سازمان آموزشهای فنی و حرفهای بعد از قبولی در امتحانات، مدارک پایان دوره بینالمللی دریافت خواهند کرد. مدارس عالی مهارتی زیرمجموعه دانشکدههای مهارت و کارآفرینی هستند و از قوانین این دانشکدهها تبعیت خواهند کرد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/