دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 آذر 1400 - 15:21
داودی در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

راه‌اندازی ۴ مدرسه عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی لنجان

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان از راه‌اندازی ۴ مدرسه عالی مهارت در این واحد دانشگاهی خبر داد.
کد خبر : 628339
سیدمسعود داودی



سیدمسعود داودی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در لنجان با اعلام راه‌اندازی چهار مدرسه عالی مهارت با عنوان «ایمنی صنعتی»، «گردشگری»، «روباتیک» و «هنرهای تجسمی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اظهار کرد: هدف از راه‌اندازی این مدارس عالی آموزش‌های لازم با هدف دریافت دانش مشاغل نوین، ارتقای سطح دانش مهارتی، کاربردی و عملی دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و افراد شاغل و علاقه‌مند به این حرفه‌هاست.


وی افزود: مدارس عالی مهارتی با گسترش دانش، ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای، مهارتی و توانمندسازی منابع انسانی با رویکرد گسترش کسب‌وکار نوآور در راستای بسترسازی مشاغل فناورانه و دانش‌بنیان ایجاد شده‌اند. مأموریت اصلی دانشکده‌های مهارت و کارآفرین آماده کردن نیروی انسانی متناسب با بازار کار و فراهم کردن بستر لازم برای هدایت دانش‌آموزان و دانشجویان به سمت اشتغال است. نظام آموزشی حافظه محور باعث شده فارغ‌التحصیلان دانشگاه با وجود داشتن تحصیلات عالی، از مهارت و توانایی لازم در حوزه اجرایی برخوردار نباشند.(بیشتر بخوانید)


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی با تدوین راه‌اندازی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و تعیین سرفصل‌های دروس، منطبق بر مهارت‌آموزی، مدارس عالی مهارتی را راه‌اندازی کرده تا دانشجویان برخلاف دروس دانشی به حوزه مهارت‌آموزی و تخصص محوری سوق پیدا کنند.


داودی شرکت‌های دانش‌بنیان را پایه مدارس عالی مهارتی دانست و عنوان کرد: این مدارس شامل سه قسمت دپارتمان آموزش، کارورزی و کاربنیان و کارآفرینی بوده و به سمت آموزش مشاغل نوین حرکت می‌کنند. بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰، مهارت‌آموزی و کارورزی در دانشگاه‌ها مورد توجه بیشتری قرار گرفته و مهارت آموزان برای ورود به مدارس عالی مهارتی، باید حداقل مدرک دیپلم داشته باشند.


وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم‌نامه‌ای را با سازمان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امضا کرده که بر اساس آن، مهارت‌آموزان از طریق مرکز مهارت‌آموزی، مشاوره شغلی و سازمان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بعد از قبولی در امتحانات، مدارک پایان دوره بین‌المللی دریافت خواهند کرد. مدارس عالی مهارتی زیرمجموعه دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی هستند و از قوانین این دانشکده‌ها تبعیت خواهند کرد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب