هدف اصلی پژوهش باید ارائه راهکارهای اجرایی برای حل مسائل کشور باشد
سید محمد شفیعی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه تمامی مسائل و مشکلات کشور به سازمان برنامه مرتبط است و این مرکز نیز بازوی پژوهشی سازمان برنامهوبودجه با رویکرد حل مسائل کشور محسوب میشود، خاطرنشان کرد: برای مثال در بحث مشکلات موجود در حوزه آب در هفته گذشته نشست تخصصی«مبانی طراحی و اجرای الگوی کشت منطقهای مبتنی بر آمایش سرزمین»باهدف همفکری، هماندیشی و هماهنگی پژوهشگاهها و دستگاههای اجرایی برای تحقق الگوی کشت منطقهای بهعنوان یکی از الزامات تحقق سند ملی آمایش توسط مرکز برگزار شد.
وی افزود: نشستها، پژوهشها و اقدامات مرکز پژوهشها، مسئله محور است و در بایگانی کتابخانهها خاک نمیخورد زیرا هم مطالبهای مردمی و هم مطالبه نخبگان و صاحبنظران جامعه است و در وهله بعدی با توجه به نیازسنجی است.
مدیرکل آموزش مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری بابیان اینکه زمان عرضه نتایج این پژوهشها نیز باید با توجه به نیاز روز و بهموقع باشد، اظهار کرد: کاربست پژوهشها و ایده پردازیهایی که در رابطه با یک موضوع اتفاق میافتد باید بهموقع انجام شود و بهروز به مخاطبان منتقل میشود.
وی در پایان عنوان کرد: هدف اصلی از انجام پژوهش باید تولید علم و ارائه راهکار اجرایی برای حل مسائل نهادها و سازمانها در راستای نیازمحوری باشد و این موضوع در حال حاضر موردتوجه مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان برنامهوبودجه است.
گفتنی است، هدف از راهاندازی مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری، پشتیبانی اندیشهای از نظام برنامهریزی و بودجهریزی کشور (سازمان برنامهوبودجه کشور) بهمنظور مبتنی ساختن مستمر آن بر دانش و رویکردهای علمی در مسیر پیشرفت و توسعه و بهبود و همچنین توانمندسازی و ارتقای نظام برنامهریزی و بودجهریزی جمهوری اسلامی ایران است.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/