استفاده از قابلیتهای دانشگاهها در توسعه اقتصاد دانشبنیان
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، سید سروش قاضی نوری با اشاره به محوریت اصلی کنفرانس ملی مدیریت فناوری، رسالت و جهت گیری انجمن مدیریت فناوری و نوآوری را کمک به قرار گرفتن کشور در مسیر رشد و توسعه اقتصاد دانشبنیان عنوان کرد و بر به کارگیری حداکثری از ابزارها و توانمندیهای انجمن یعنی ایجاد زمینه گفتوگو میان اعضا، تقویت پژوهش، مشاوره و ترویج تاکید کرد.
وی ایجاد چنین تحولی در اقتصاد را منوط به شناسایی، توسعه و حفظ قابلیتها و شایستگیهایی دانست که برای همه عناصر جامعه در همه سطوح اعم از افراد، دانشگاهها و دولت لازم است اما برای شرکتهایی که در لبه فناوری فعالیت دارند، از اهمیت بیشتری برخوردار است.
قاضی نوری در ادامه افزود: با وجود تاکید سنتی بر قابلیتهای نوآورانه، نباید از نظر دور داشت که قابلیتهای عملیاتی شرکتها و دانشگاهها که به دلیل معضلاتی چون تحریمها و شرایط ناشی از شیوع کرونا دچار فرسودگی شده است، نیز باید مورد توجه قرار بگیرد و مورد بحث و برنامهریزی قرار بگیرد. وی در انتها ابراز امیدواری کرد مباحث کنفرانس به ایجاد تفکر عمیقتر در زمینه حفظ و توسعه قابلیتها و توانمندیهای نهادها و شرکتهای ایرانی کمک کند.
یازدهمین کنفرانس بینالمللی و پانزدهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران در روزهای ۱۷ و ۱۸ آذرماه در محل پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت برگزار میشود.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/