دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 آذر 1400 - 07:09

فاجعه جایگزینی متخصص با کپی‌کار/ رواج سندروم همه‌چیزدانی نگران‌کننده شده است

یک پژوهشگر ادبیات عرفانی معتقد است ممهم‌ترین دلیل درگیری جامعه به سندروم همه‌چیزدانی این است که افرادی که در این حوزه‌ها وارد می‌شوند، موضوعات پایه‌ای و اساسی را جدی نمی‌گیرند، متأسفانه این افراد خودشان را نیازمند بسترهای آموزشی نمی‌بینند.
کد خبر : 624353
4444



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد خلیل طالبانپور، پژوهشگر ادبیات عرفانی گفت: یکی از دلایل درگیری جامعه به سندروم همه‌چیزدانی این است که افرادی که در این حوزه‌ها وارد می‌شوند، موضوعات پایه‌ای و اساسی را جدی نمی‌گیرند، متأسفانه این افراد خودشان را نیازمند بسترهای آموزشی نمی‌بینند.


وی در مورد نقش افراد مشهور در گسترش این سندروم بیان کرد: قطعاً این افراد نقش بسیار پررنگی دارند؛ آفت همه‌چیزدانی به دلیل کمبود اطلاعات است چراکه اگر فردی در موضوعی متخصص شود درباره موضوعاتی که نمی‌داند اظهارنظر نمی‌کند.


این پژوهشگر اظهار کرد: استعدادها باید در خانواده شناسایی و سپس در جامعه به کار گرفته شود، باید فکری اساسی کرد و این موضوعات از اختیار استاد و معلم خارج است و باید نهادهای تصمیم‌ساز و مهم وارد این حوزه شوند.


طالبانپور یادآور شد: اگر فلسفه و منطق را به‌طورجدی تر دنبال کنیم می‌توان ظرف ۱۰ تا ۲۰ سال تغییراتی ایجاد کرد و منفعت حاصل از آن را مشاهده کرد.


وی با ابراز تأسف از نبود کتاب‌های خوب خاطرنشان کرد: در حوزه تولید علم خوب پیش نرفتیم و نتوانستیم از آن ثروتی به دست آوریم، باید هر چه زودتر فکر چاره بود و افرادی که به این حوزه علاقه ندارند نباید ورود کنند.


طالبانپور همچنین ضمن تفاوت قائل شدن بین تریبون‌داران با کسانی که پشت آن قرار می‌گیرند اضافه کرد: اگر تریبون داران از لحاظ دانشی پیشرفت داشته باشند می‌توانند افراد خوبی را انتخاب کنند.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب