تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه تهران و سازمان اقتصادی کوثر منعقد شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه تهران، بر اساس تفاهمنامه منعقدشده بین دانشگاه تهران و سازمان اقتصادی کوثر، مقرر شده تا پژوهشهایی در راستای رفع نیازهای سازمان اقتصادی کوثر با رویکرد افزایش بهرهوری این سازمان و بومیسازی محصولاتش ساماندهی شود.
همچنین پژوهش، طراحی و توسعه سامانههای مرتبط با نیازهای سازمان اقتصادی کوثر، بویژه سامانههای مالی، خزانه، نیروی انسانی، حقوق، IOT و دیگر پژوهشهای مرتبط، از جمله موارد دیگر این تفاهمنامه است که بر اساس آن، سازمان اقتصادی کوثر از ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه تهران بهرهمند خواهد شد.
پسید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در آئین انعقاد این تفاهمنامه، گفت: اجرایی کردن تفاهمنامهها خیلی مهمتر از امضا کردن آنهاست؛ بنابراین یکی از کارهای مهم این است که ظرفیتهای تفاهمنامههای موجود بین دانشگاه تهران و دستگاههای مختلف را احیا کنیم.
مقیمی ابراز امیدواری کرد: انعقاد تفاهمنامهها بین دانشگاه با صنعت، دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی بتواند نقش دانشگاه در حل مسائل جامعه را پررنگتر کند.
رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: لازم است صنعت و دانشگاه یک ارتباط پویا و ارگانیک با همدیگر داشته باشند.
این تفاهمنامه در مراسمی در سالن شورای دانشگاه تهران به امضای سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر رسید.
ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر نیز در معرفی این سازمان، عنوان کرد: سازمان اقتصادی کوثر دارای ۷ هلدینگ و ۴۰ شرکت در زیرمجموعه این هلدینگها در ۱۸ استان کشور است که در حوزههای کشاورزی و دامپروری، معادن، صنایع غذایی، خدمات مالی و سرمایه گذاری، برق و الکترونیک، عمران و ساختمان، بازرگانی، سلامت و بهداشت و نفت و انرژی فعال هستند.
وی افزود: برای حفظ و توسعه سرمایههای سازمان اقتصادی کوثر نیازمند ورود به حوزه دانشبنیان و نوآوری هستیم. مسئلهای که این سازمان اقتصادی بهخاطر آن به دانشگاه مراجعه کرده و انتظار داریم اساتید و پژوهشگران دانشگاه تهران در حل مسئله به ما کنند، مسئله هوشمندسازی سیستمهاست. در صورتی که مجموعههای دانشی در کنار مجموعههای اقتصادی قرار گیرند، به شکوفایی اقتصادی نزدیکتر خواهیم شد.
انتهای پیام/۴۱۲۷
انتهای پیام/