پرتاب ماهوارهای به سیارکها/ ۱۰۰ سال آینده، سیارکها با زمین برخورد میکنند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از انگجت، سیارکها اجسام کوچکی هستند که از سنگ یا فلز ساخته شدهاند. آزمایش تغییر جهت سیارک دوگانه «DART» در ۲۱ نوامبر راهاندازی شد. این آزمایش یک مأموریت فضایی برنامهریزی شده ایالات متحده بوده که هدف آن دفاع از سیاره در برابر اجرام نزدیک به زمین است. از سال ۲۰۱۷ ناسا، در حال آزمایش است تا مشاهده شود آیا برخورد یک ماهواره به سیاره میتواند مسیر سیاره را تغییر دهد یا نه و از اسپیس ایکس در سال ۲۰۱۹ کمک گرفت.
امروز شرکت موشکی آزمایش استاتیک آتش را تکمیل کرده و این شرکت ۲۱ نوامبر را بهعنوان پرتاب آزمایش تغییر جهت سیارک دوگانه هدف قرار دادند. اسپیس ایکس در توییتی اعلام کرد که توسط ناسا عمدا فضاپیمای دارت با یک سیارک برخورد خواهد کرد که ببینند این روش مؤثری برای تغییر مسیر سیارک بوده تا در آینده سیارک تهدیدکننده زمین کشف شود.
آزمایش استاتیک آتش یکی از چندین مرحله برای آماده کردن وسیله نقلیه پرتابگر است که عملکرد راهاندازی موتور را بررسی کرده همچنین دما و فشار را اندازهگیری میکند. با تکمیل این مرحله مأموریت اسپیس ایکس و ناسا بهنظر میرسد که تا هفته آینده ادامه داشته باشد.
هدف آزمایش دارت سیارکی دوتایی با دو جسم است که به آن سیارک دیدیموس میگویند که یک کلمه یونانی به معنای دوقلو است. بزرگی سیارک دیدیموس بی ۱۶۰متر است و به دور دیدیموس A که بزرگی آن ۷۸۰ متر است میگردد. سیارک دوتایی در سال ۲۰۲۲ همچنین دوباره در سال ۲۰۲۴ از زمین بهراحتی گذر کرد.
اما ناسا در حال حاضر ۲۳ شیء را شناسایی کرد که میتواند بالقوه طی صد سال آینده با زمین برخورد کند. ارائه یک استراتژی دفاعی برای محافظت از بشریت کلیدی است.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/