۷۰ درصد شاغلین در رشتههای غیر مرتبط تحصیل کردهاند
مهدی شالچیطوسی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره میزان مهارت دانشجویان و کارآفرینی آنها برای ورود به جامعه و بازار کار، گفت: باتوجه به اینکه دانشگاههای کشور عمدتآ نسل اول و مدرکگرا هستند دانشجویان صرفا برای نمره قبولی درس خوانده و مهارتآموزی، کارآموزی، آموزش خارج از چهارچوب چارت درسی در اولویتهای بعدی قرار دارند. با تغییر شیوهنامه مراکز آموزشی مبنی بر حرکت بهسمت دانشگاههای نسل جدید این مشکلات نیز حل خواهد شد و فارغالتحصیلان در موقع خروج از دانشگاه علاوه بر مدرک، مهارت هم کسب میکنند.
وی درباره مرتبط بودن اشتغال فارغالتحصیلان با مدرک تحصیلی آنها، گفت: در مقطع کارشناسی کمتر از ۳۰ درصد، مقطع کارشناسی ارشد کمتر از ۲۰ درصد و دوره دکتری کمتر از ۵۰ درصد فارغالتحصیلان در رشته مرتبط اشتغال دارند. در کل بهطور متوسط ۷۰ درصد شاغلین در رشتههای غیر مرتبط تحصیل کردهاند، این درصد با افزایش مقطع تحصیلی بهطور کمی کاهش پیدا میکند.
معاون مرکز نوآوری دانشگاه بینالمللی اهل بیت (ع) درباره تغییر سرفصلهای درسی، خاطرنشان کرد: برای افزایش کارآفرینی در آموزش باید مراحل مختلفی گذرانده شود و از حالت تئوری بر مبنای شیوه طراحی محصول، تعامل با مشتری، شیوههای نوآوری در رشته و غیره تغییر کند، در این راستا نیاز است سرفصلهای درسی با توجه به روشهای روز دنیا بازنگری شوند.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/