نقش فناوری و اقتصاد دانشبنیان در رتبهبندی مراکز تحقیقاتی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تبریز، عبدالله محمدی مدیرکل آزمایشگاهها و مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در نشست رؤسای مراکز تحقیقاتی استان آذربایجان شرقی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد، اظهار کرد: مراکز تحقیقاتی علاوه بر ارائه مقالات و طرحهای علمی باید در عرصه فناوری و اقتصاد دانشبنیان نیز پیشرو باشند؛ زیرا این امر در رتبهبندی آنها دارای اهمیت بالایی است.
بیشتر بخوانید:
فعالیت ۶ هزار عنوان آزمایشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی
وی با تبیین سند تحول پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی و مشکلات مراکز تحقیقاتی در سه سطح افزود: سطح نخست، خود مراکز تحقیقاتی بوده که عامل آن مدیریت بعضی از مراکز و نبود آگاهی به آییننامههاست. سطح دوم نبود حمایت رؤسای بعضی از واحدهای دانشگاهی و سطح سوم بعضی از نقایص در آییننامههاست.
مدیرکل آزمایشگاهها و مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: با تعامل سازمان و رؤسای استانها و نشستهای تخصصی و اطلاعرسانی نواقص یک و دو قابل برطرف شدن است. درباره موارد آییننامهایی هم پیشنهاد میکنیم مشکلات را به دفتر سازمان ارسال کنند تا برای تجمیع آییننامهها و اصلاح آن اقدام تا آییننامهها متناسب با اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه اصلاح شود.
محمدی بیان کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با دارابودن ظرفیتهای بالقوه درباره پژوهش و تحقیقات، خواهد توانست با تداوم محور عملگرایی طرحها و ایدههای خلاقانه، شاهد توسعه کمی و کیفی در این عرصه مهم باشد. کنسرسیومهای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی باید در جایگاه تولید علم بتواند در برندسازی موضوعات مختلف مانند گیاهان دارویی، انرژی و نانو فناوری پیشرو باشند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/