دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محمدپور در گفت‌وگوی تفصیلی با آنا مطرح کرد؛

ثبت تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی در اتحادیه جهانی/ نیازمند حمایت مالی برای تهیه تجهیزات هستیم

تمرین در جاده‌ها از چالش‌های تیم دوچرخه‌سواری استسرپرست تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تیم دوچرخه‌سواری این دانشگاه به‌عنوان یک تیم کنتینانتال در اتحادیه جهانی ثبت شده است.
کد خبر : 619778
محمدپور



گروه دانشگاه خبرگزاری آنا- فاطمه بحیرایی؛ ورزش اکسیر جوانی است و همانند یک داروی ضد پیری عمل می‌کند چراکه از انحطاط سیستم اعصاب و مغز جلوگیری کرده و باعث افزایش حافظه و قدرت یادگیری می‌شود. هنگام حرکات ورزشی میزان جریان خون افزایش یافته، سیستم اعصاب را تحریک کرده تا سلول‌های عصبی جدیدی تولید شوند.


حضور دانشگاه آزاد اسلامی در ۳ بخش ورزش همگانی، حرفه‌ای و قهرمانی بوده که بخش همگانی ترویج ورزش بین دانشجویان، کارمندان و اساتید است و بخش حرفه‌ای نیز به مسابقات رسمی آن‌ها اختصاص دارد. تیم دوچرخه‌سواری این دانشگاه با ۶ورزشکار و ۳کادر فنی در مسابقات لیگ برتر حضور یافته است.


در این زمینه با حبیب محمدپور، سرپرست تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی به گفت‌وگو نشسته‌ایم که در ادامه مشروح آن‌را از نظر می‌گذرانید.


آنچه در گفت‌وگوی ما با حبیب محمدپور می‌خوانید:


*تمرین در جاده‌ها از چالش‌های تیم دوچرخه‌سواری است


*ورزشکاران بدون هیچ توقعی در رشته‌ خود افتخارآفرینی می‌کنند


*تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی در اتحادیه جهانی ثبت شده است


ثبت تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی در اتحادیه جهانی/ نیازمند حمایت مالی برای تهیه تجهیزات هستیم


تمرین در جاده‌ها از چالش‌های تیم دوچرخه‌سواری است


دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و امیرعباس لشگری، رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی این دانشگاه همواره حمایت‌های بسیاری از تیم دوچرخه‌سواری داشته‌اندمحمدپور درباره مدت زمان تمرین ورزشکاران برای حضور در لیگ برتر، عنوان کرد: بازیکنان تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی عضو تیم ملی و المپیک هستند و بعد از قهرمانی سال گذشته تمرینات خود را آغاز کردند، آن‌ها باغیرت و پشتکار خود، پیروزی این فصل دوچرخه‌سواری لیگ برتر جاده مردان در رده سنی بزرگسالان را به‌نام خود ثبت کرده‌اند. یکی از چالش‌ها و سختی‌های این ورزشکاران تمرین در جاده‌ها است. در این راستا به اسکورت و تجهیزات خاصی نیاز دارند و با مشکلاتی همچون باران‌های پاییزی، یخبندان‌های زمستانی و گرمای تابستان نیز مواجه می‌شوند.


این مقام مسئول با اشاره به تجهیز محور بودن رشته دوچرخه‌سواری، بیان کرد: این رشته بسیار پرهزینه است چراکه خرید دوچرخه‌ای با قیمت ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان در توان باشگاه نیست. اعضای تیم به‌ناچار باید تجهیزات موردنیاز خود را تهیه کنند اما با توجه به اینکه آن‌ها از سطح مالی متوسطی برخوردار هستند، نیاز به حمایت مالی دارند.


وی افزود: دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و امیرعباس لشگری، رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی این دانشگاه همواره حمایت‌های بسیاری از تیم دوچرخه‌سواری داشته‌اند. مدیریت این تیم به استان آذربایجان شرقی واگذار شده و حداکثر حمایت و پشتیبانی نیز از عزیز جوان‌پور، رئیس، معاون اداری مالی و معاونت این دانشگاه صورت گرفته است.


محمدپور در ادامه خاطرنشان کرد: قرارداد با ورزشکاران به‌صورت سالیانه انجام می‌شود اما مبالغ آن برای دوچرخه‌سواران با توجه به سختی کار آن‌ها نسبت به رشته‌های دیگر کافی نیست. ورزشکاران این رشته تنها به‌خاطر علاقه‌، قهرمانی شهر و دانشگاه خود تمام سختی‌های راه را پشت سر می‌گذارند.


ورزشکاران بدون هیچ توقعی در رشته‌ خود افتخارآفرینی می‌کنند


وی با بیان اینکه با افتخار سرپرستی تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی را پذیرفته است، افزود: ورزشکاران بدون هیچ چشم‌داشت و توقعی برای واحد دانشگاهی، شهر و رشته خود افتخارآفرینی می‌کنند و در این راستا جز بهترین‌های کشور هستند. در رشته دوچرخه‌سواری جنبه فرهنگی نسبت به مباحث مالی پررنگ‌تر بوده و با صداقتی که در میان اعضای این تیم مشاهده می‌شود می‌توان با سربلندی و افتخار به تیم آن‌ها پیوست.


سرپرست تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تغییر سرپرست فدراسیون دوچرخه‌سواری و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای قهرمانان و سایر ورزشکاران، بیان کرد: با انتصاب هاشم کندی بحث مبارزه با دوپینگ بسیار جدی پیگیری می‌شود. در لیگ برتر امسال برخلاف سال گذشته اختتامیه مناسبی برگزار شد. برگزاری اختتامیه روزنه امیدی برای ورزشکاران است چراکه به حمایت‌های استان آذربایجان شرقی و اداره کل ورزش و جوانان خاطرجمع شده‌ و باانگیزه بیشتری در مسابقات آینده می‌درخشند.




بیشتر بخوانید:


رقابت تیم دانشگاه آزاد در سوپر لیگ کاراته


تیم‌های باشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی توسط واحدهای استانی اداره خواهند شد/در ورزش دانشگاهی متولی هستیم نه متصدی!




تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی در اتحادیه جهانی ثبت شده است


ورزشکاران بدون هیچ چشم‌داشت و توقعی برای واحد دانشگاهی، شهر و رشته خود افتخارآفرینی می‌کنند و در این راستا جز بهترین‌های کشور هستندمحمدپور با اشاره به اینکه تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک تیم کنتینانتال در اتحادیه جهانی ثبت شده است، بیان کرد: مزایای ثبت جهانی، اخذ مجوز حضور در تورهای بین‌المللی است، علاوه بر آن در تورهای مطرح جهانی نیز حضور پیدا کرده و برای کشور افتخارآفرینی کسب خواهد شد.


این مقام مسئول با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه شهیدان در کشور، افزود: تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی به‌نام دانشجو و شهید مدافع حرم، صادق عدالت‌اکبری مزین شده تا در این اقدام فرهنگی نام او در دنیا مطرح شود. با توجه به اینکه ۳ نفر از ورزشکاران عضو تیم ملی و یک نفر عضو المپیک است، تمام برنامه‌ریزی‌ها به‌صورت مشارکتی پیش رفته و ورزشکاران از نحوهٔ برگزاری مسابقات و جلسات تمرین رضایت دارند.


سرپرست تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص برنامه‌ریزی‌هایی که برای این تیم انجام شده‌ است، اظهار کرد: علاوه بر لیگ برتر، هدف دیگر شرکت در تورهای ایران آذربایجان، آسیایی و مطرح جهانی است که از این طریق جایگاه تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا یابد.


محمدپور ضمن سپاسگذاری از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، مسئولین استانی، رسانه‌ها و غیره، خاطرنشان کرد: رقابت تیم دوچرخه‌سواری با تیم فولاد مبارکه سپاهان اصفهان بسیار تنگاتنگ بود اما ورزشکاران با حداکثر توان خود، موفق به کسب پیروزی شدند تا برای دومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر جاده‌ای شوند.


انتهای پیام/




انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب