حمله هکرها به ۹ شرکت مهم آمریکایی
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، بر اساس یافتههای شرکت امنیتی شبکههای پالو آلتو که بهطور اختصاصی در اختیار شبکه آمریکایی سی.ان.ان قرار داده است، گروهی از هکرهای خارجی به ۹ سازمان در بخشهای دفاعی، انرژی، خدمات درمانی، فناوری و آموزشی نفوذ کردند و دستکم یکی از این سازمانهایی که موردحمله هکری قرار گرفتهاند در ایالاتمتحده هستند.
طبق گزارش شبکه سی.ان.ان، محققان امنیت سایبری با کمک آژانس امنیت ملی آمریکا، تلاش این هکرهای ناشناس برای به سرقت بردن اطلاعات کلیدی پیمانکاران دفاعی آمریکا و دیگر اهداف حساس را فاش کردند.
بر اساس این گزارش، مقامهای آژانس امنیت ملی آمریکا به همراه آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساختی ایالاتمتحده در حال ردیابی این تهدید هستند.
ریان اولسون یکی از مدیران اجرایی ارشد شبکههای پالو آلتو به شبکه سی.ان.ان گفت که در پرونده فعلی، هکرها، گذرواژههای برخی سازمانهای مورد هدف را با هدف حفظ دسترسی طولانیمدت به این شبکهها به سرقت بردهاند.
طبق این گزارش، هکرها با در دست داشتن گذرواژهها تا زمانی که از شبکه خارج شوند، میتوانند اطلاعات حساس ارسالشده از طریق ایمیل یا ذخیرهشده در سیستمهای رایانهای را رهگیری کنند.
اولسون ادامه داد که ۹ سازمانی که موردحمله هکری قرار گرفتهاند، در رأس اهداف هکرها بودند و احتمالاً در روزهای آینده مشخص شود که شرکتهای بیشتری هدف حمله هکرها قرار گرفتهاند.
بر اساس این گزارش، هنوز مشخص نیست که چه کسی مسئول این حملات سایبری است اما شبکههای پالو آلتو مدعی شده است که برخی از تاکتیکها و ابزار هکرها شبیه به تاکتیکهایی است که گروه هکری چین مورداستفاده قرار میدهند.
شبکه سی.ان.ان گزارش کرد، پیمانکاران دفاعی آمریکا که گنجینهای از اسرار مربوط به امنیت ملی آمریکا را در اختیار دارد، بهطور مکرر هدف حملات هکری قرار میگیرد.
اوایل سال جاری میلادی، شرکت امنیت سایبری ماندیانت مدعی شد که هکرهای چینی برای نفوذ به سازمانهای بخشهای دفاعی، مالی و دولتی آمریکا و اروپا از آسیبپذیرهای متفاوت نرمافزار استفاده کردهاند.
اولسون که معاون بخش ۴۲ شبکههای پالو آلتو است میگوید هر شرکتی که با پنتاگون تجارت دارد، طیفی از اطلاعات را درباره قراردادهای دفاعی در ایمیلهایشان دارند که این اطلاعات موردتوجه و علاقه هکرهای خارجی است.
طبق گزارشهای منتشرشده، در جدیدترین حمله هکری که شبکههای پالو آلتو آن را فاش کرده است، هکرها از یک آسیبپذیری در نرمافزار که شرکتها برای مدیریت گذرواژههای شبکههای خود مورداستفاده قرار میدهند، سوءاستفاده کردهاند.
حملات هکری در روزها و هفتههای اخیر خبرساز شده است و علاوه بر شرکتها و پیمانکاران مرتبط با آمریکا، شرکتهای رژیم صهیونیستی نیز در هفتههای اخیر بهطور مکرر هدف حملات سایبری قرار گرفتند، روز هشتم آبان روزنامه جروزالمپست گزارش کرد که گروه هکری موسوم به سایه سیاه (Black shadow) سرورهای شرکت اینترنتی رژیم صهیونیستی سایبرسرو (Cyberserve) را موردحمله هکری قرار داده و آن را از دسترس خارج کرده و تهدید به افشای اطلاعات آن کرده است.
روز گذشته نیز، گروه معروف هکری موسوم به عصای موسی بار دیگر با حمله به سرورهای اطلاعاتی شرکتهای اسرائیلی، اسنادی ازجمله شناسنامه، اوراق دفاتر وکلا، چکها، گزارشهای مالی و.. بهدستآمده در این حمله هکری را فاش کرد.
گروه هکری عصای موسی، همانند گروه هکری سایه سیاه (Black Shadow)، از یک ماه پیش در پی انتشار گزارشهای متعدد در حساب کاربری خود در اپلیکیشن تلگرام مبنی بر هک موفقیتآمیز طرفهای اسرائیلی، معروف شد.
انتهای پیام/۴۱۰۶/
انتهای پیام/